KOLEGINICA U SUZAMA: Ne verujem da je moja Glorija izvršila samoubistvo!

0

Arijana Katavić Škorić, nekadašnja članica grupe "Flejm" progovorila je o koleginici Gloriji Sangare, koja je pre nekoliko dana izgubila život.

Arijanu je ova situacija teško potresla, pa nije mogla ni da sakrije suze pred kamerama.

Neka živi muzika! I ako ikada iko pomisli da Gloria ništa nije ostavila iza sebe, dovoljno je samo da pusti pesmu „Pučina“ i shvatiće da jeste, mnogo – rekla je Arijana kroz suze.

Poznata pevačica je dugo godina sarađivala sa Glorijom, a nedavno je otkrila tajnu koju je pevačica čuvala od svih.

Arijana ne veruje u priču da se Gloria ubila već stoji iza teorije koju je njen brat dao a to je da je pevačica umrla od srčanog udara a ne da je počinila samoubistvo.

Meni je to zakon što je njen brat rekao. Znam i ranije da je postojala priča, to je meni ona pričala, da je postojao problem na srcu, srčana mana, ali je izbegavala o tome da priča. Možda zato što je mislila da će je smatrati slabijom, ali meni to nikako nije bila njena slabost jer ona je funkcionisala fantastično, kao i svi drugi ljudi, čak i bolje od njih. Ako je to rekao njen brat i čovek koji je voleo i sa kim je provela toliko godina, onda je to zakon. Nikad nisam mogla da prihvatim tu informaciju i to što su mediji pisali jer to nije bila moja Glorija – zaključila je Arijana za emisiju „Ekskluziv“.

Izvor: Ekskluziv/Kurir

Foto: TV Prva - PrintScreen/YouTube

Ostavite komentar

Your email address will not be published.