PREPORUKA ZA DANAS: Drina Pešić - balet, operski koncert, knjiga, picerija, vino

Osim kao balerina, Drina radi i kao autor i voditelj na televiziji Skaj plus. Trenutno je autor i voditelj emisije Portret plus u koju već nekoliko godina dovodi ličnosti sa naše javne scene. Tokom svoje karijere u pozorištu, ova mlada žena organizovala je mnoge emisije kako bi na najbolji način promovisala balet, a jedna od emisija je i Svet baleta. Od uloga u predstavama izdvajaju se Čardaš, Španska igra (Labudovo jezero), Mercedes, Ciganka (Don Kihot) i Nanina (Dama s kamelijama).

Danas ova dama sa scene Narodnog pozorišta daje svojih 5 preporuka za vas.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

BALET KO TO TAMO PEVA

Sjajna stvar u režiji Staše Zurovac.Ne samo zbog toga što ja igram u tom baletu, već zbog toga što je publika svojom reakcijom potvrdila da se radi o odličnom baletu. Takođe, učešće na brojnim festivalima je potvrda da je ovaj balet vredan svake pažnje.

www.narodnopozoriste.rs

Foto: Promo

OPERSKI KONCERT

Reč je o završnom operskom koncertu koji predstavlja tradiciju završetka sezone u Narodnom pozorištu. 30. juna ćete moći da uživate u ovom događaju, nemojte propustiti!

www.narodnopozoriste.rs

Foto: Promo

KNJIGA NIGDE NEMA TE

Najnoviji roman Jelene Bačić Alimpić prožet jakim emocijama. Nećete moći a da ne zaplačete. Sjajno delo!

www.laguna.rs

Foto: Promo

PICERIJA BOTAKO

Smeštena u samom centru grada doprineće da uživate u prijatnom ambijentu i italijanskoj hrani.

www.pizzabotako.rs

Foto: Ilustracija/Pexels

VINO GUŠT

Podrum Pevac iz Kragujevca proizvođač je ovog belog vina. Kombinacija sovinjona i šardonea, sjajan izbor za sve ljubitelje dobrog vina!

www.zutadunja.com

Autor: Nina Dotlić

Pogledajte još