POVUKAO ZAHTEV! Boki 13: Odustao sam od usvajanja deteta!

Naime, Boki 13 je pre nekoliko dana na sednici humanitarne organizacije "Međunarodni savet" najavio da će usvojiti troje dece.

Skandalozni "humanitarni" i LGBT aktivista, kako ga nazivaju makedonski mediji, pompezno je rekao da će postati otac jednog deteta pravoslavne vere, drugog muslimanske i trećeg sa smetnjama u razvoju. To je, kako je rekao, njegova "životna želja", a makedonski mediji dočekali su ovu najavu na nož.

Iako se u Makedoniji, kao i u Srbiji, na usvajanje dece čeka i po više godina, Boki 13 se ponašao kao neko ko će decu dobiti koliko sutradan, a mediji su odmah to povezali sa njegovim prijateljskim vezama sa Milom Cerovskom, ministarkom za rad i socijalnu politiku. Usledio je žestok medijski pritisak i negativna kampanja, a onda je Jovanovski odustao od svega.

Boki 13 je otkrio zašto je i pored tako velike želje da postane otac odjednom odustao od svog sna.

- Predao sam zahtev za usvajanje deteta, ali sam ga kasnije povukao. Prvenstveno zbog moje želje da pomognem ugroženima, ali i zbog pritiska i negativne kampanje. Jednostavno, to je bilo previše za mene, ali sam obećao da ću pomoći ugroženim porodicama - otkrio je Jovanovski.

Boki se povodom ovog slučaja obratio javnosti otvorenim pismom, u kojem je svima stavio do znanja da u njegovom srcu nema mesta za mržnju.

- Sebičnost nije moja karakteristika, samo ljubav koja greje i grejaće i dalje moje srce - poetski je naveo Boki u saopštenju za medije.

Nakon što je povukao odluku, Boki je izrazio želju da pomogne porodicama koje su socijalno ugrožene.

- Sada je sve u fazi procesa potrage za porodicom kojoj je potrebna pomoć. Želim da pomognem odrastanju deteta, platio bih i njegovo školovanje. Svejedno mi je koja je porodica u pitanju, ali mnogo bih voleo kada bi to bila porodica koja ima dete sa posebnim potrebama, jer je njima zaista potrebna pomoć - rekao je Bojan.

Boki planira da bude finansijer porodice koja će usvojiti jedno ili više dece i da u potpunosti pokrije troškove za decu, uključujući i njihovo obrazovanje. Mediji u Makedoniji su, međutim, i tu najavu dočekali brojnim pitanjima, a kao glavno se izdvojilo pitanje novca, tačnije, odakle Jovanovskom novac i ko je njegov finansijer? Na ova pitanja Boki 13 nije odgovorio.

Bokija je domaća javnost upoznala zahvaljujući šou programima "Veliki brat", "Farma" i "Dvor". U to vreme je oblačio žensku garderobu, a zahvaljući svom smislu za humor dobio je emisiju na Televiziji "Pink", u kojoj su mu u gostima bile brojne poznate ličnosti. Danas, međutim, Boki 13 ima 30 kilograma manje, oblači se kao muškarac i na čelu je humanitarne organizacije u Makedoniji. Ljubav prema firmiranim krpicama je ostala.

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

Izvor: Alo!
Foto: boki13official/Instagram

Pogledajte još