Dado i Slađana ponovo pevaju Princezu

0

BEOGRAD, 18. februara 2010. (Beta) – Rok pevač Dado Topić najavio je da će posle 26 godina ponovo zapevati sa Slađanom Milošević stari duet "Princeza", u novoj verziji koju će snimiti za televiziju Bosne i Hercegovine.

BEOGRAD, 18. februara 2010. (Beta) – Rok pevač Dado Topić najavio je da će posle 26 godina ponovo zapevati sa Slađanom Milošević stari duet „Princeza“, u novoj verziji koju će snimiti za televiziju Bosne i Hercegovine.

„Jedan broj ljudi godinama lobira da Slađana i ja ponovo zapevamo ‘Princezu’, jer je popularna, a nije joj bilo suđeno da završi na ‘Evrosongu’. Sad ćemo to i da uradimo“, rekao je Topić u četvrtak u Beogradu tokom promocije prvog DVD izdanja u karijeri „Live in Kerempuh“ i CD albuma „Apsolutno sve“.

Prvu priliku da čuje „Princezu“ imaće publika na koncertu 23. februara u sarajevskom klubu „Sloga“, gde zajednički nastupaju Topić i njegov bend „Tajm after tajm“ i Slađana Milošević.

Dan ranije u Sarajevu Miloševićeva i Topić snimiće u pratnji filharmonije za emisiju „Kod kuće je najbolje“ televizije BH1 novu verziju „Princeze“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.