Budimo humani: Spasimo Đurđici život!

0

Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije – MEF obraća vam se povodom humanitarne akcije za prikupljanje sredstava za lečenje prof. dr Đurđice Vukajlović.

Najpre želimo da iskažemo veliku zahvalnost prema svim studentima, profesorima, medijima, partnerima, kompanijama, građanima koji učestvuju u humanitarnoj akciji – donacijama, obaveštavanjem javnosti i drugim vidovima podrške.

Želimo da vas obavestimo da je operacija izvršena u predviđenom terminu i u skladu s planiranim intervencijama od strane lekara. S obzirom na kompleksnost dijagnostifikovanog oblika karcinoma i zahtevne procedure u vidu većeg broja operacija i daljih terapija, još uvek ne možemo decidirano izložiti prognoze oporavka ni u pogledu vremenskog okvira ni u potrebnim daljim tokovima lečenja, dok ne budu obavljeni posebni pregledi i ne budemo imali jasno izložen dalji plan lečenja od strane lekara.

Svakako, verujemo u konačni oporavak i nastojimo da i dalje budemo uz uvaženu koleginicu i divnu osobu, prof. dr Đurđicu Vukajlović.

Kako bismo zajedno, kao i do sada, uspeli u tome, nastavljamo sa humanitarnom akcijom.

Podsećamo vas da se u okviru humanitarne akcije fondacije BUDI HUMAN Aleksandar Šapić možete uključiti slanjem poruke

za Srbiju 414 na 3030
za Švajcarsku human414 na 455
Uplatom na račune
dinarski: 160-486157-97
devizni: 00-540-0002363.1
IBANbroj: RS35160005400002363114

Hvala vam što ste s nama u borbi da spasimo Đurđici život!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.