NOVI PROJEKAT NA POMOLU: Miloš Biković će glumiti Nikolu Teslu!

0

Miloš Biković, koji trenutno u Srbiji promoviše novi ruski blokbaster „Led“, snimaće naredne godine i film o Nikoli Tesli.

Glumac će na ovom projektu „Tesla“ sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji će učestvovati i njegova kuća „Arhangel studio“ iz Beograda.

– Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu – kaže Biković.

U filmu, kako prenose ruski mediji, Tesla se bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. On uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.

Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, s kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu „Izvan granica realnosti“. Na premijeri novog filma „Led“ Bikovića je, pored kolega, podržao i rođeni brat Mihailo, koji je monah.

– Film ne može da se poredi s „La La lendom“ jer je više sportska drama s elementima ljubavne bajke. Moje pevanju u „Ledu“ je samo način da izrazim emocije – rekao je Biković, koje je sad zvezda i u Kini kao nekad Bata Živojinović.

 

Nakon „Leda“, Bikovića ćemo gledati s Antoniom Banderasom u filmu „Izvan granica realnosti“, ali on neće doći na veliku premijeru u renoviranom Domu sindikata.

– Banderas je skup – rekao je Biković.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/bikovic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.