SEKS ZA PAMĆENJE: Napravite mali eksperiment i postanite boginja u krevetu

Popis (prljavih) želja

Većina žena ima kočnice kada treba da priča o seksualnim fantazijama. Ako se prepoznajete u tome, imamo predlog za vas. Uzmite papir na kojem ćete, zajedno sa partnerom, zapisati sve svoje skrivene želje. Bacajte kockice i ko dobije veći broj ima pravo na odabir fantazije sa liste. Zapamtite, u ovoj igri niko nije gubitnik!

Seks na vazduhu

Ponekad samo promena okruženja može biti i te kako podsticajna za bolji seks. Zato, zaboravite na udobnost vašeg kreveta i pozovite vašeg partnera malo u prirodu. A dalje? Mislimo da možete same.

Dominacija

Potčinjenost vas neretko može uzbuditi. Kravata, marama i seksi lisice vam mogu poslužiti da začinite seks. Vi ste u ovoj priči dominantne, a on mora udovoljiti svim vašim željama.

Igračke i ostala pomagala

Jedan od predloga za zagrevanje atmosfere pod plahtama svakako je korištenje različitih seks igračaka. Opustite se, sada nije trenutak da budete stidljive. Vreme je da prestanete da se same igrate sa njima i počnete u paru.

Igra skrivača

Stavite svom dragom povez na oči, a vi se sakrijte negde u kući. Čekajte ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavite mu sitne tragove, delove odeće i obraćajte mu se tihim glasom, kako bi vas pronašao. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!

Izvor: Prva
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još