Veliki prezir i Obojeni program na Egzitu

0

BEOGRAD, 30. aprila 2010. (Beta) – Sastavi "Veliki prezir", "Obojeni program", "Petrol", "S.A.R.S.", "Štutgart Onlajn", "Ritam nereda" i "Kilo Kilo" nastupiće na "Fjužn" bini festivala "Egzit", koji će biti održan od 8. do 11. jula u Novom Sadu.

BEOGRAD, 30. aprila 2010. (Beta) – Sastavi „Veliki prezir“, „Obojeni program“, „Petrol“, „S.A.R.S.“, „Štutgart Onlajn“, „Ritam nereda“ i „Kilo Kilo“ nastupiće na „Fjužn“ bini festivala „Egzit“, koji će biti održan od 8. do 11. jula u Novom Sadu.

„Egzit“ je u petak saopštio da će na „Fjužn“, jednoj od najvećih festivalskih bina, prve večeri nastupiti novosadski fank-rege sastav „Kilo Kilo“, čiji se prvi album „Amongst the People“ odnedavno može besplanto skinuti sa sajta Exitmusic.tv.

„Iste večeri nastupiće i beogradski sastav ‘Petrol’, čiji zvuk boje gitare, analogni sintisajzer i električne orgulje. Petak će obeležiti domaći internet fenomen ‘S.A.R.S’. Drugog dana nastupiće bend koji svira već 30 godina i koji uživo zvuči sjajno ‘Obojeni program'“, saopštio je „Egzit“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.