Riblja čorba zvezda druge večeri Bir festa

0

BEOGRAD, 20. avgusta 2010. (Beta) – Rok grupa "Riblja čorba" svirala je druge večeri Beogradskog festivala piva (Belgrade Beer Fest) pred oko 100.000 ljudi, a u prvim redovima bila je vrlo mlada publika, koja se nije ni rodila u vreme kada je "Čorba" bila na vrhuncu slave.

BEOGRAD, 20. avgusta 2010. (Beta) – Rok grupa „Riblja čorba“ svirala je druge večeri Beogradskog festivala piva (Belgrade Beer Fest) pred oko 100.000 ljudi, a u prvim redovima bila je vrlo mlada publika, koja se nije ni rodila u vreme kada je „Čorba“ bila na vrhuncu slave.

U noći između četvrtka i petka gužva na besplatnom „Bir festu“ je bila pođednako velika, ako ne i veća od one iz prethodne večeri kada su glavne zvezde bile „Partibrejkersi“, i kada je prema podacima organizatora na beogradskom Ušću bilo i do 120.000 ljudi.

Tokom 90 minuta svirke, „Riblja čorba“ je uglavnom ponovila repertoar sa rođendanskog koncerta u Beogradskoj areni, ali se odvažila i na redak potez – na zahtev publike reprizirala je na bis svoj prvi hit „Lutka sa naslovne strane“ (1979) koji je ranije već izvela.

Pored „Riblje Čorbe“, posetioce „Bir festa“ su u četvrtak uveče zabavljale „Legende“, veteran jugoslovenskog i hrvatskog roka 1980-ih Jurica Pađen sa grupom „Aerodrom“, Prljavi inspektor Blaža i „Kljunovi“, kao i grupe „S.A.R.S“ i „Kal“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.