MTV u znaku Lady Gage

0

BEOGRAD, 13. septembra – Pevačica osvojila osam nagrada od 13 za koliko je bila nominovana – čak sedam od osam nagrada bile su za njen spot za pesmu "Bad Romance".

BEOGRAD, 13. septembra – Pevačica osvojila osam nagrada od 13 za koliko je bila nominovana – čak sedam od osam nagrada bile su za njen spot za pesmu „Bad Romance“.

Lady Gaga je za pesmu „Bad Romance osvojila nagrade za video godine, najbolji ženski video, najbolji pop video, najbolji dance video, najbolju režiju, najbolju montažu, dok je duetsku pesmu sa Bijonse „Telephone“ osvojila nagradu za najbolju saradnju. Po svaku od nagrada dolazila je obučena u drugačiju kombinaciju, od kojih je najupečatljivija bila ona napravljena od mesa…

Hiphoper Eminem, koji je otvorio ovogodišnju ceremoniju izvođenjem pesme „Love the way you lie“ sa Rijanom, odneo je dve nagrade i to za najbolji muški video i najbolji hip-hop video za pesmu “ Not Afraid“.

Tinejdžerska senzacija Džastin Biber, osvojio je nagradu za najboljeg novog umetnika, bend 30 Seconds to Mars je osvojio nagradu za najbolji rok video („Kings and Queens“), dok su najbolje specijalne efekte u spotu imali članovi benda Muse. Među ostalim dobitnicima su Florence and the Machine (najbolja umetnička režija) i The Black Keys.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.