Beta TV: Ima li života u Srbiji?

0

Dokumentarno-informativni serijal "Ima li života u Srbiji", u produkciji novinske agencije Beta počeće od 23. septembra na RTS-u

Dokumentarno-informativni serijal „Ima li života u Srbiji“, snimljen u produkciji novinske agencije Beta i Medijskog centra Beta, počeće od 23. septembra premijerno da emituje Radio-televizija Srbije.

Sedam epizoda serijala „Ima li života u Srbiji“, u trajanju od po 48 minuta, biće prikazivano svakog četvrtka u udarnom terminu od 20.00 na Drugom programu RTS-a.

Svaka od epizoda, autorke Aleksandre Ranković, posvećena je jednom od regiona u Srbiji i bavi se konkretnim, životnim pitanjima građana, uspešnim i neuspešnim privatizacijama, infrastrukturom, turizmom, mladima, građanskim inicijativama… Sagovornici su uglavnom „obični ljudi“ koji govore o regionalnim slabostima i potencijalima.

Bogate grafičkim rešenjima, animacijama i dinamičnim intervjuima, emisije serijala „Ima li života u Srbiji“ kao muzičku podlogu imaju izvorne narodne pesme, karakteristične za određeni region, izvedene u džez obradi Old Het Orkestra.

(Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.