Filmu Black Swan 12 nominacija za nagrade Kritiks čojs

0

LOS ANĐELES, 13. decembra 2010. (Beta-AP) – Drama "Black Swan," sa Natali Portman u glavnoj ulozi, dobila je rekordnih 12 nominacija za nagrade Kritiks čojs, uključujući one za najbolji film i glumicu.

LOS ANĐELES, 13. decembra 2010. (Beta-AP) – Drama „Black Swan,“ sa Natali Portman u glavnoj ulozi, dobila je rekordnih 12 nominacija za nagrade Kritiks čojs, uključujući one za najbolji film i glumicu.

U kategoriji najbolji film nominovana su i ostvarenja „127 Hours“, „The Fighter“, „Početak“, „The King’s S p e e c h“, „Društvena mreža“, „Grad lopova“, „Priča o igračkama 3“, „Čovek zvani hrabrost“ i „Winter’s Bone“. „The King’s S p e e c h“ i „Čovek zvani hrabrost“ dobili su po 11 nominacija.

Kolin Fert nadmetaće se za nagradu za najboljeg glumca, za ulogu kralja Džordža Šestog u filmu „The King’s S p e e c h“. Za uloge u tom filmu Helena Bonam Karter i Džefri Raš u konkurenciji su za nagrade za epizode. Nominaciju u kategoriji najbolji glumac dobio je i junak filma „Čovek zvani hrabrost“ Džef Bridžiz.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.