Čarli Šin želi da pomogne Haitiju

0

Američki glumac Čarli Šin želi da ode na Haiti i iskoristi svoju popularnost kako bi "skrenuo pažnju sveta" na probleme sa kojima su suočeni stanovnici Haitija posle zemljotresa od 12. …

LOS ANDJELES, 6. marta 2011. (Beta) – Američki glumac Čarli Šin želi da ode na Haiti i iskoristi svoju popularnost kako bi „skrenuo pažnju sveta“ na probleme sa kojima su suočeni stanovnici Haitija posle zemljotresa od 12. januara prošle godine.

Šin, čije ispade svakodnevno prate mediji, naveo je u jednom televizijskom intervjuu da na Haiti planira da putuje sa svojim prijateljem Šonom Penom, glumcem koji je već godinu dana aktivno učestvuje u obnovi te zemlje. „Super sam oduševljen tom idejom jer to može da privuče pažnju sveta“ na situaciju na Haitiju, rekao je Šin televiziji En-Bi-Si.

Šon Pen je, ubrzo posle Šinovog intervjua, pozdravio ideju svog prijatelja. „Mislim da bi njegova energija, inteligencija i strast mogli da budu od pomoći“, piše u Penovom saopštenju dostavljenom sajtu Akses Holivud. „Čarli je jedan od veoma malog broja poznatih ljudi koji se ne mogu optužiti da koriste medije za samopromociju“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.