Ateisti idu do Blekpula

0

Novosadski pankeri "Ateist rep" saopštili su u ponedeljak da će svirati uz kultne sastave "KUD Idijote" i "Eksploited" na turneji povodom aktuelnog albuma "Priče matorih pokvarenjaka", koja će ih na …

BEOGRAD, 7. marta 2011. (Beta) – Novosadski pankeri „Ateist rep“ saopštili su u ponedeljak da će svirati uz kultne sastave „KUD Idijote“ i „Eksploited“ na turneji povodom aktuelnog albuma „Priče matorih pokvarenjaka“, koja će ih na leto dovesti i do Blekpula u Engleskoj.

„KUD Idijoti“ će 30 godina postojanja, pored ostalih gradova bivše Jugoslavije, obeležiti i koncertom 25. maja u Novom Sadu u klubu „Trema“, a „Ateisti“ su saopštili da će im biti „velika čast i zadovoljstvo“ da gostuju bendu iz Pule.

„Ateisti“ su naveli i da im je „pravo zadovoljstvo“ što će svirati pre legendarnog britanskog pank benda „Eksploited“ 27. maja u okviru festivala „Opatijske barufe“.

„Kruna prvog dela koncertne sezone biće nastup na festivalu ‘Rebelion’ u Blekpulu (koji se održava od 4. do 7. avgusta). Ovogodišnje izdanje festivala proteći će u obeležavanju 35 godina pank pokreta, a ‘Ateist rep’ je za sada jedini potvrdjeni bend sa eks-Ju prostora“, naglasili su Novosadjani.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.