Željko i Jovana: Ko je koga prevario?!

Nakon vesti da su Željko Joksimović i Jovana Janković raskinuli, mediji su počeli da istražuju šta se krije iza "nesuglasica" koji su navodni razlog za raskid...

Jedni pišu da je Jovana prevarila Željka sa sportistom, dok drugi da je Željko u vezi sa muškarcem?! Mediji gladni senzacionalizma ili istina?

Željko u vezi s muškarcem?

Kako piše Svet.rs, Jovanina prijateljica je u intervjuu za nedeljnik “Kontra” otkrila kako joj se Jovana poverila da Željko ima vezu sa jednim muškarcem iz Nemačke: "Jovana je ispričala u salonu da je njena ljubav sa Željkom samo prividna jer on ima vezu sa jednim muškarcem iz Nemačke. Zajedno su samo iz marketinških razloga jer tako odgovara i njoj i njemu”.

Popularni par je nakon ovih natpisa i zvanično okončao vezu, a Jovana se oglasila saopštenjem za medije: “... Nakon tri godine naše uzajamne velike ljubavi, Željko i ja zaista više nismo zajedno. Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetne i lepe trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila, o čemu smo se oboje saglasili, razgovarali i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine” – navodi se između ostalog u njenom saopštenju.

(old_image)

Raskinuli zbog njene preljube?

Kako piše "Kurir", trogodišnja veza Željka Joksimovića i Jovane Janković okončana je samo mesec dana nakon što su se verili jer je pop pevač saznao da ga dugonoga voditeljka, navodno,  u poslednje vreme vara s proslavljenim košarkašem koji često boravi u Italiji. Ona je veoma zaljubljena u našeg nekadašnjeg reprezentativca, a pošto svoju ljubav više nije mogla da krije, to je i saopštila svom dojučerašnjem vereniku, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

- Željko je dobro znao da među njima ne štima sve najbolje, tako da je Jovaninu ispovest prihvatio prilično staloženo i mirno. Razišli su se bez svađe, a on je pokušao da u novinama ublaži celu priču rekavši da ne postoji treća osoba. Naravno, on i te kako poznaje čoveka koji mu je preoteo dragu - otkriva sagovornik "Kurira".

Inače, kada je košarkaš nedavno boravio u Beogradu, Jovanu i njega su u više navrata zajedno viđali uveče posetioci prestoničkog kluba „Sinema“, a kad je u Italiji - onda je i ona tamo!

Pogledajte još