Goca: Bolje kučka i ku..a nego mučenica!

Goca i Ivan, su prema pisanju medija, svakodnevno u kontaktu i viđaju se zbog ćerke. Čine sve da petogodišnja Lena što bezbolnije prođe kroz njihov razvod, pa poslednjih dana odlaze kod dečjeg psihologa koji ih savetuje kako da se postave prema detetu i objasne mu to što “mama i tata više ne žive zajedno”, piše "Blic".

- Goca ne želi da pokaže koliko je ranjena. Uvek se čudila pevačicama koje daju srceparajuće izjave za novine ne bi li preko sažaljenja došle do popularnosti. Rekla mi je juče: “Najviše mrzim da budem mučenica. Bolje i kučka i ku..a nego mučenica! - priča Gocina drugarica.

Ona demantuje glasine da je uzrok razvoda preljuba i kaže da ništa nije onako kako izgleda.
- Goca uvek pokazuje okolini samo ono što ona želi da se vidi. Tako je bilo i sa njenim brakom. Problemi nisu preko noći počeli, ali je ona ćutala do poslednjeg časa - priča njena prijateljica.

Goca Tržan je pre neki dan zbog stresa zatražula i lekarsku pomoć.

- Ivan je takođe loše. Mnogo pati zbog svega. Njihov brak odavno ne valja, ali zaista su oboje sve činili da ga sačuvaju. I kada je ljubav prošla, ostali su zajedno zbog deteta. Ali dalje ne ide - priča izvor Blica.

Pogledajte još