Šta je istetovirala Nikolina Pišek?

0

Lepa hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koja svojom pojavom mami uzdahe, nedavno je fatalno izvajanu figuru ukrasila tetovažom. Ona se nije odlučila za neki već viđen simbol, već je istetovirala slova imena svoje ćerkice Hane na vratu, na samom početku leđa.

Tim činom je svoju devojčicu koju, kako kaže, nosi pod kožom, doživotno stavila i na kožu.

Ta ideja se u meni dugo rađala i iako su mi ljudi, u pokušajima da me odgovore, pričali da ću se jednog dana pokajati, istina je da je veza između majke i ćerke večna i da je to stvar koju uvek nosim pod kožom, a sada i na koži – kaže Nikolina Pišek za “Blic“.

Kada je videla tetovažu rekla je da sam detinjasta. Budući da sam je uradila na nedostupnom mestu pomagala mi je da je previjam i na kraju se, eto, smilovala nad mojom glupošću. Ona je izajvila da se nikada ne bi tetovirala. A kada bude bila punoletna neka radi šta god hoće – smatra Nikolina.

Ovako izgleda tetovaža

Čak je i njena jača polovina, srpski biznismen Matija Ćorković, sa kojim je u dugoj vezi, u početku je bio skeptičan, a kada mu je poslala sliku rekao je da je okej, mada se nadao da je manja nego što jeste.

Uradiću još tri tetovaže. O njima razmišljam već dugo, dugo i počeću da ih pravim nakon leta. Istetoviraću jedan stih koji mi znači i neke datume, završava Nikolina Pišek za „Blic“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.