Džon Karpenter snima vestern

0

LONDON, 5. septembra 2011. (Beta) – Američki režiser Džon Karpenter počeo je snimanje novog filma, kojeg je najavio kao "gotski vestern", objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

LONDON, 5. septembra 2011. (Beta) – Američki režiser Džon Karpenter počeo je snimanje novog filma, kojeg je najavio kao „gotski vestern“, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

„Trenutno radim na malom gotskom vesternu. Ušao sam u ovaj posao kako bih snimio vestern. A postao sam poznat kao reditelj horora posle ‘Noći veštica’. Moj san bio je da imam rediteljsku karijeru, pa sam išao tamo gde su želeli da idem“, rekao je režiser. Karpenter je ranije ove godine izjavio da se proces snimanja filmova nije bitno promenio u odnosu na period pre nego što je 2001. napravio pauzu posle „Duhova sa Marsa“.

„Proces snimanja filma je u suštini isti. Morate rano da ustanete. Potrebno vam je mnogo kafe i dobre cipele. Radi se unutra ili napolju. Danju ili noću. Tu je i gomila glumaca koji stoje i čekaju da im se kaže šta da rade. To se nikada ne menja“, objasnio je. Karpenter je poznat po horor klasicima „Stvor“, „Noć veštica“, „Beg iz Los Andjelesa“, „Napad na policijsku stanicu 13“, „Oni žive“, „Magla“ i „Kristina“.

..

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.