Dino Merlin ovog petka gost kod Ivana Ivanovića

Nema sumnje da će emisija biti veoma gledana, a kako doznaje "Alo" Dinu  Merliu je za ovaj intervju plaćeno 50.000 evra.

- Dino Merlin će gostovati kod Ivana Ivanovića, to je definitivno! Pregovori o toj emisiji su počeli u aprilu, još kada je ekipa druge emisije ove televizije napravila intervju s njim u Sarajevu. Dogovor o gostovanju Dina Merlina je postignut, a za pojavljivanje u ovom programu mu je i plaćeno, i to 50.000 evra. Merlin će u četvrtak u popodnevnim časovima doći u Beograd, gde će se prvi put posle više od 20 godina pojaviti pred kamerama u Srbiji i odgovarati na pitanja o koncertu, ali i o izjavama u kojima je srpski narod nazivao bolesnicima - za „Alo!“ je otkrio izvor blizak Televiziji "Prva".

Ta televizija potvrdila je gostovanje sarajevskog pevača, ali nije komentarisala informacije o plaćenom gostovanju Dina Merlina.

- Da, Dino Merlin će ovog petka biti gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Što se tiče informacije da mu je "Prva" platila 50.000 evra, potpuno ste pogrešno informisani, slobodno dodajte još jednu nulu na pomenutu brojku, zvuči mnogo senzacionalnije. Više informacija ćete dobiti sutra - saopšteno u službi za odnose sa javnošću Televizije "Prva".

Pogledajte još