Kluni priznao: "Tadić je lepši!"

0

Den Tana je Džordžu Kluniju konačno postavio pitanje koje "uznemirava" kako naše dame, tako i Silvija Berluskonija: Da li je predsednik Tadić lepši od popularnog glumca?

Dobrivoje Tanasijević, poznati holivudski restorandžija Den Tana, ugostio je Džordža Klunija u svom restoranu u Los Anđelesu. Svetski mediji pišu, a prenose „Vesti Online„, da je bilo priče i o sličnosti sa srpskim predsednikom Borisom Tadićem.

Upitao sam Džordža Klunija da li zna da predsednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmejao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berluskoni nekoliko puta. Preneću vam doslovno šta mi je Džordž Kluni rekao za Borisa Tadića: „Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega“ – kaže Den Tana i dodaje da Kluni poređenje sa Tadićem smatra velikim komplimentom.

Bio sam zapanjen kada mi je Kluni rekao da se upoznao sa predsednikom Tadićem i da se sa njim rukovao. Ne znam gde se to desilo. Pretpostavljam da je to moglo da se dogodi u Italiji ili u Americi. Kluni je aktivan u politici i popularan među političarima u SAD. Stalno organizuje humanitarne večeri i skuplja priloge kako bi pomogao ugroženima širom sveta – navodi Den Tana i dodaje: „Kluni mi je rekao da ne prođe nijedan njegov susret sa Berluskonijem, a da ga omaleni Italijan ne poistoveti sa Tadićem. Njemu je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima“.

Srbija sada može spokojno u evrointegracije, jer Kluni je na našoj strani… i to dva puta!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.