Željko i Jovana se igrali žmurke

Žmurke! Ovako bi se u jednoj reči mogla opisati jučerašnja situacija na aerodromu „Nikola Tesla“. Igrali su se novinari i novopečeni mladenci Jovana Janković i Željko Joksimović. Pošto su 16 sati putovali od Maldiva do Beograda (od Maldiva do Dubaija putovali su avionom četiri sata, pa su u Dubaiju na aerodromu čekali šest sati, da bi još šest leteli časova iz Dubaija do Beograda), nisu bili raspoloženi za slikanje, prenosi ekipa Starsa.

Plaćao sendviče s 500 evra

U avionu od Dubaija do Beograda Jovana i Željko naručili su dva sendviča i dva „pepsija“. Račun od osam evra pevač je hteo da plati karticom, ali aparati za kartice nisu funkcionisali, pa mu je stjuart zatražio keš, što ga je iznerviralo. Željko je rekao da ima samo novčanice od po 500 evra, pa je stjuart išao po avionu da rasitni kako bi pevaču mogao da vrati kusur.

Njihovi saputnici rekli su da su izgledali veoma umorno i da su bili obučeni u trenerke s kapuljačama, pa stoga i ne čudi što su kod nadležnih urgirali da ih sprovedu iz aerodromske zgrade na sporedni izlaz kako bi izbegli fotografisanje.

Inače, voditelj i pevač venčali su se 20. januara, a crkveno venčane u Srbiji biće upriličeno posle Željkovog povratka sa Evrosonga u Azerbejdžanu.

A juče su se poneli kao „prave zvezde“, nema šta!

Izvor: Stars

Pogledajte još