U finalu "Glas NE žice" i "Dream Team"

Mnogi su nas oduševili svojim dobrom uvežbanim nastupom, a žiri nikako nije imao lak zadatak.

Prvo nas je bez daha ostavila Marija Lazić. Zapamtili smo je po hrabrom izvođenju Ališe Kiz, a sada je izvela neverovatnu interpretaciju - Rihanna "Te Amo". Sjajno! Šteta što nije prošla dalje jer se zaista potrudila da sve izgleda besprekorno. Njen glas, sviranje na klaviru, prateći vokali... A tek njena verzija "Te Amo"! Neka neko pošalje Rijani ovaj snimak da vidi kako se to radi! Bravo Marija, želimo ti puno sreće dalje!

Ja imam talenat VIDEO: Marija Lazić - Te amo (Rihanna)

Plesni studio "Elektra"
donela je vrelinu Južne Amerike u zavejani Košutnjak. Iako su učinili da se atmosfera usija, oni nisu uspeli da otope kako je Tasovčevo srce (kako je sam rekao). Izgleda karnevalski nastup nije otopio ni srca publike, pa oni nisu prošli dalje.

Ja imam talenat VIDEO: Elektra - brazilski ples

Ni crnogorska mlada nada - Jovana Jokić nije se plasirala u finale. Iako ima, kako je rekla Mina Lazarević, veoma čist i lirski glas, ona to nije uspela da pokaže. Očigledno je izabrala pogrešnog izvođača - Lejdi Gagu. Ukratko, Jovana nije pokazala svoje mogućnosti.

Ja imam talenat VIDEO: Jovana Jokić - Lady Gaga

Njihovi sjajni glasovi su najbvolji instrumenti - Glas NE žice

(old_image)

Dream Team je već poznata plesna grupa koja jednostavno zna kako da podigne publiku na noge. Maštoviti i uvežbani, s dozom humora i originalni - takav je bio njihov nastup. Za njih zime nema jer su se glasovima publike direktno plasirali u finale!

Ja imam talenat VIDEO - Dream Team polufinale

Dijana i Davor pokazali su svu lepotu našeg folklora. Sinhronizovani i energični oni su izveli neka naša kola, a pokazali su svoje mogućnosti u 3 minuta. Očigledno, to nije bio njihov maksimum kakav se očekivao, pa nisu prošli u finale...

Ja imam talenat VIDEO: Dijana i Davor polufinale

Glas NE žice - Bend bez instrumenata. Ustvari, najmoćniji instrumenti su njihovi glasovi. I to kakvi glasovi! Oni to rade originalno i hrabro, a pre svega sjajno! Pred sebe su ipak stavili težak zadatak - od njih dalje očekujemo još više i bolje, jer osećamo da oni to mogu!

Ja imam talenat VIDEO: Glas NE žice polufinale

Ne treba zaboraviti ni Sašu Trajkovića i Dejana Drakulića, koji su takođe imali jako dobre nastupe, ali se na žalost nisu plasirali dalje...

Sa nestrpljenjem čekamo da vidimo nastupe ostalih talenata!

Pogledajte još