Kakav sve seks je "pod obavezno" do tridesete

Da li ste se ikada zapitali kakva su vaša seksualna iskustva u poređenju sa ostalima? Smatrate li da ste ispunili sve svoje želje i maštarije ili se pak bojite kako ne biste upali u duboki ponor dosadne rutine? Evo liste magazina "Glamour", koju prenosi Tportal, a koja će vam pomoći da nađete odgovore na prethodna pitanja.

Isprobajte seks na nekoj 'opasnoj lokaciji'
Seks ne mora uvek biti vezan za krevet i spavaću sobu. Probudite u sebi avanturistički duh i isprobajte seks na opasnim lokacijama poput kancelarije.

Naučite da sami sebe dovedete do orgazama
Za nezaboravan seks važno je znati šta vaš partner voli i želi, ali je isto tako vrlo bitno da poznajate sopstveno telo jer kada naučite što vas potpuno uzbuđuje, tek onda možete i svom partneru da pokažete pravi put.

Igranje uloga
Volite svog partnera, ne želite nijednog drugog muškaraca i on vam pruža sve što vam je potrebno, ali ponekad je vreme da seks malo začinite jer svakome promena dobro dođe. Odvažite se na igranje uloga, vi kao seksi spremačica, dadilja ili strankinja kojoj je potrebna pomoć, a on zgodni stranac spreman da pomogne ili pak vaš šef.

Uzbudljivi flert
Ponekad se nalazimo u razdoblju kada veza jednostavno nije ono što nam je potrebno, pa nakratko zaboravite na onu "i živeli su sretno do kraja života". Afera na jednu noć ne traži razgovore, razmenjivanje brojeva ili odlazak na kafu sledeći dan, već vam pruža noć čistoga užitka i hedonizma.

Recite mu kako tačno da vas zadovolji
Muškarci jednostavno ne znaju da čitaju misli, a radi vašeg i njegovog boljitka i većeg užitka, odvažite se i recite mu ako želite brže, jače ili pak sporije te ako želite da ruku, jezik ili prst pomeri više levo ili desno.

Zaboravite na granice

Seks može biti istovremeno uzbudljiv i zabavan, samo je potrebno malo mašte. Isprobajte vezanje lisicama. Dopuštanje potpune kontrole može izazvati iznenađujuće iskustvo, a osim toga će i ojačati poverenje u vašoj vezi.

(old_image)

Seks na brzaka
Odjurite kući za vreme pauze, iznenadite partnera, uživajte u nekoliko minuta žestoke strasti i nakon toga se vratite na posao. Garantovano je da ćete oboje jedva čekati veče da se vidite i sve to ponovite, nekoliko puta.

Zaboravite na godine
Zaboravite ne uvrežena pravila i opomene tipa "on je prestar za tebe". Zar ne bi bilo uzbudljivo da proverite šta vam sve može pokazati muškarac sa deset godina više seksualnog iskustva od vas.

Gledajte se dok masturbirate
Činjenica je da su muškarci vizuelni tipovi i jednostavno obožavaju da gledaju svoju partneriku. Priuštite mu da vas gleda dok se samozadovoljavate, a gledajte i vi njega dok on to čini. Osim toga, to bi moglo biti i vrlo poučno iskustvo kojim ćete otkriti šta tačno voli vaš partner.

Pošaljite mu seksi fotografiju
Iznenadite ga nekom seksi fotografijom zbog koje će mu zastati knedla u grlu. Na fotografiji ne morate da budete goli, dovoljno je neko seksi rublje koja će naglasiti sve vaši čari. Nakon toga sednite i čekajte njegov odgovor koji sigurno neće biti ravnodušan.

Inicirajte seks
Najgore što u seksu možete da uradite je da budete sramežljivi. Osim toga, ko kaže da baš muškarci moraju da započnu vruće igrice. Stoga, kada poželite da uživate u seksu, jednostavno mu to pokažite - rečima, dodirima, a ponekad je dovoljan i samo pogled. On sigurno neće ostati hladan.

Seks u automobilu
Ukoliko ga nikada niste isprobali, sada je pravo vreme da otkrijete sve čari seksa u automobilu. Pozovite partnera na vožnju sa srećnim završetkom i parkirajte se na nekom skrovitom mestu.

Pogledajte još