Dvogodišnjak ustao iz kovčega i zatražio vode!

Kelvin Santos prestao je da diše tokom lečenja upale pluća u bolnici u Belemu, na severu Brazila, piše Daily Mail. Proglašen je mrtvim u 19.40 po lokalnom vremenu u petak, a njegovo je telo predato porodici u plastičnoj vreći. Skrhana porodica odvela ga je kući i organizovala bdenje gde je dečak bio položen u otvoreni kovčeg.

Ali, samo sat vremena pre pogreba, u nedelju, dečak je seo u kovčegu i rekao: 'Tata, daj mi vode'. 'Svi su počeli da vrište. Nismo mogli da verujemo našim očima
. Tada smo pomislili da se dogodilo čudo i da je naš sin oživeo', ispričao je dečakov otac Antonio Santos.

'Nakon toga je Kelvin ponovo legao. Nismo mogli da ga vratimo. Opet je bio mrtav', ispričao je otac. Ipak, u nadi da nisu u pravu, dečaka su ponovno odvezli u bolnicu gde su lekari potvrdili njegovu smrt. Otac kaže da mu nisu dali objašnjenje za ono što se dogodilo.

Porodica je odgodila pogreb na nekoliko sati u nadi da će se dečak opet probuditi. Na kraju su ga sahranili u popodnevnim satima istoga dana. Otac smatra da su doktori bili nemarni kada su lečili njegovog sina. 'Nakon što su ga oživljavali 15 minuta došli su do mene i rekli mi da je mrtav i predali mi njegovo telo. Možda ga nisu dobro pregledali. Mrtvi se ljudi ne bude i ne pričaju', zaljučio je Santos.

Izvor: Dnevnik.hr

Pogledajte još