Menson i Trifunović lumpovali zajedno!

0

Želje Merilina Mensona za organizatore su zapovest, pa kada je svetski poznati performer izrazio nadu da će u Srbiji upoznati glavnog glumca „Srpskog filma“ Sergeja Trifunovića, to mu je i omogućeno, pa i više od toga, jer je Amerikanac s našim umetnikom završio u ludom noćnom provodu.

Nakon koncerta, Mensona su upoznali s Trifunovićem, a upoznavanju je prisustvovao i jedan od scenarista filma – Aleksandar Radivojević.

Posle druženja s fanovima, ispred „Beogradske arene“ parkiran je Mensonov autobus, u koji je, osim izvođača, ušlo desetak devojaka iz Srbije, a potom su se svi uputili u u centar grada i zaustavili se ispred kafića voditeljke Marije Kilibarde. Inače, Menson je pre dolaska u našu zemlju izjavio da želi da ima intimne odnose s nekom srpskom tinejdžerkom, a da li su mu organizatori dovođenjem ovih devojaka ispunili i tu želju, ostalo je nepoznato, prenosi “Alo”.

Pričali smo o „Srpskom filmu“ uglavnom. A ispostavilo se da je zanimljivija osoba nego što izgleda – kratko je za prokomentarisao Trifunović za “Alo”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.