fbpx

Teme koje treba izbegavati

Saznanje o broju vaših ili njegovih bivših seksualnih partnera ili toga da se ponekad čujete s bivšim ili bivšom neće biti osveženje za vašu vezu, naprotiv. To su teme koje je bolje izbegavati. Naravno da treba graditi iskrenu vezu, uz mnogo ljubavi i razumevanja, ali neke teme ne treba pokretati bez veće potrebe.

Ponekad se čujete s bivšim
Bivše veze su škakljiva tema. Nemojte je otvarati. Poređenje je neminovno, a onda i izvesna doza nelagodnosti i pretpostavki.

Broj bivših partnera
Reći će vam - pa mi smo intelektualci, ovo je XXI vek...Ali želeće da bude prvi i jedini. Ne mislimo uvek ono što kažemo, a još manje se ponašamo u skladu sa onim što kažemo.  

Od koga ste naučili to
Znate da vaš partner voli kada u krevetu radite ono što niko pre nije. Ali on ne zna da vas je to naučio bivši. Ako vas pita gde ste to naučili, izbegnite odgovor jer bi ga mogao ohladiti.

Održavanje lepote
Niste prirodna plavuša, svake sedmice idete na depilaciju, svaki drugi dan čupate obrve, povremeno i brkove...ne kvarite mu iluziju. 

Udvarali su vam se 
Zašto ga uznemirivati; bili ste s prijateljicama, malo popili, momci za susednim stolom platili su piće, jedan vam se udvarao, ali niste uzvratili. Malo vam se podigao ego i samopouzdanje i to je sve. Ne pričajte mu o tome jer ćete samo uzdrmati njegovo samopouzdanje. Ni vi ne želite da znate ako se i njemu nešto slično povremeno događa. 

Ima sigurno još, ali zato morate poznavati sebe i partnera. Budite pozitivni i...  gradite vezu.

N.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.