Traga se za napadačem iz gradskog autobusa

NOVI SAD, 12. juna 2012. (Beta) - "Još tragamo za napadačem", kazali su novinarima u policiji i dodali da identitet napadača još nije utvrdjen.

A. H. je ranjen u grudni koš i smešten je u Institut za plućne bolesti, gde je operisan i uskoro će biti pušten kući, rečeno je agenciji Beta u toj medicinskoj ustanovi.

Majka napadnutih mladića H. P. ispričala je agenciji Beta da su njeni sinovi prošle srede napadnuti "iz čista mira", dok su mirno sedeli u gradskom autobusu i razgovarali.

"Jedan mladić koji je delovao kao da je drogiran, došao je do njih i počeo da udara pesnicom mladjeg sina po glavi, nakon čega je stariji brat skočio da ga brani. Napadač je tada izvukao nož i ubo mog starijeg sina u grudi, a potom je lagano išetao iz autobusa", navela je Petronijevićeva.

"Većina putnika je odmah izašla iz autobusa, a nekoliko žena je ostalo i pokušalo da dozove hitnu pomoć. Jedna mladja žena je istrčala na drum i zaustavila pik-ap, u koji je ubacila obojicu momaka", ispričala je majka.

U Javnom Gradskom saobraćajnom preduzeću kazali su da žale zbog ovog incidenta i apelovali na nadležne da učine sve da pronadju počinioca.

Pogledajte još