Ide Pantić, Pantić, Pantić... A ne, ipak je to @PanticMilojko!

Milojko Pantić, legendarni sportski komentator i čovek čiju kultnu rečenicu - "U fudbalu je osnovna jedna, a to su dve stvari: rad, red i disciplina" - srpski fudbaleri još uvek nisu primenili, dobio je svoj nalog na Twitteru @PanticMilojko... Hteo on to ili ne. A kako čujemo, ne samo da je hteo, već Milojko sam i tweetuje, kao što fotografija potvrđuje.

Milojko sebe u nekoliko desetina Twitter-karaktera vidi ovako: "Sportski komentator, autor emisije Sportska galaksija, prijatelj sporta i ljubitelja sporta... Maderaš!"

Naravno, čim se pojavio na Twitteru, potpomognut iskusnijim Twitterašima, Milojko je izazvao pravo oduševljenje, kako pojedini to zovu, "na lajni". Dobio je niz tweetova podrške, na koje je uredno odgovorao zahvaljujući se u svom stilu, RT-ujući, Fav-ujući... Prenosimo vam nekoliko najzanimljivijih tweetova upućenih @PanticMilojko.

@TeodorMiljus Razni su ljudi na twitter-u, a evo i nasih! @PanticMilojko
Pozdrav za @PanticMilojko,velikog coveka i maderasa. Ziv bio brate nas nasusni! - @KarudijanSlepac
@SirOliverrr @pavlesav Za par sati @PanticMilojko napravio haos na lajni-Jer najbolji traju zauvek :))) !!! - @InanaDj
@PanticMilojko je provalio retweet dugme 😉 - @rimtutituki
@PanticMilojko Pozdrav za NAJBOLJEG KOMENTATORA! ‪#BogOtac - @DaNikola

A Milojko... Pa, Milojko je pozdravljao mnoge, a i, naravno, obratio se "prijateljima sporta" i to ovako:

- Prijatelji sporta, laku noć i hvala svima za ovo nezaboravno, prvo tviter veče. Sutra se vraćam čim me puste ovi moji iz Madere.

Da li je @PanticMilojko "šraf u našoj fudbalskoj mašini ove večeri" na Twitteru? Follow, pa proverite... Milojko Pantić na Twitteru nakon samo jednog dana već ima preko 600 followera.

(P.S. Na Twitteru ima još naloga pod imenom Milojko Pantić, ali ovaj je pravi. Da ne bude posle: "Na terenu su dva Stankovića - Dejan Stanković i Dejan Govedarica.")

Pogledajte još