Vlado izbacio devojku iz stana

Naime, obnovljena veza Vlade Georgieva i Irene Market nije dugo potrajala. Svađu i raskid inicirale su paparaco fotke od prošle sedmice, objavljene u "Kuriru", na kojima se vidi kako je on strasno grli i ljubi na beogradskom splavu "River". Kad ih je video u novinama, Vlado je pobesneo! Oterao je devojku iz stana i prekinuo svaki kontakt s njom, saznaje "Kurir" od izvora bliskog ovom paru.

- Iako su planirali svadbu u septembru, Vlado je pukao i najurio Irenu zbog paparaca. Ona je iznela svoje stvari iz stana - rekao je izvor "Kurira" i dodao:

- Georgiev se naljutio na nju jer smatra da ga je iskoristila da sebe promoviše i da ga je navukla da se ljube dok je on bio pijan i van kontrole, pa nije obraćao pažnju na fotografe. A ona ga je mnogo puta pijanog vozila kući, uvek pazeći da se negde ne eksponira s njim. I nekoliko večeri pre izlaska na "River" uspešno je izbegla paparace posle proslave Vladovog rođendana, s kojeg ga je takođe odvezla pijanog. -

Upućeni tvrde da je ovo prvi put posle nekoliko njihovih raskida i mirenja u poslednjih pet godina da do razlaza dolazi na Vladovu inicijativu. Dosad je Marketova ostavljala njega, a on je tražio pomirenje.

Do zaključenja broja Georgijev nije odgovorio na poruku koju su mu novinari "Kurira" poslali da bi proverili navode sagovornika.

Izvor: Kurir

Pogledajte još