Ibišević: Želim u Inter, ali na kraju sezone

BEOGRAD, 24. decembra 2008. (Beta) - Fudbaler Hofenhajma Vedad Ibišević rekao je da bi želeo da pređe u Inter, ali tek na kraju sezone.

Mediji su prethodnih dana "selili" mnogobrojne napadače u Inter, jer trener italijanskog fudbalskog šampiona Žoze Murinjo ne može da pronađe pravog igrača koji bi sa Zlatanom Ibrahimovićem uspešno igrao u napadu.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ibišević je ove sezone na 17 utakmica za ekipu Hofenhajma postigao 18 golova i jedan je od najzaslužnijih igrača za uspeh te ekipe u Bundes ligi. Hofenhajm je prvi na tabeli sa 35 bodova, koliko ima i aktuelni šampion Bajern Minhen.

"Veliki evropski klub je zainteresovan i bio bih počastvovan da igram u timu Žozea Murinja, ali i u napadu sa Ibrahimovićem. Međutim, ostaću u Hofenhajmu do kraja sezone i to je moja konačna odluka", rekao je Ibišević nemačkim medijima.

Ibišević je u svojoj karijeri igrao za Sent Luis, Čikago, Pari Sen Žermen, Dižon i Alemaniju. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao je 2007. godine i odigrao je 13 utakmica uz tri postignuta gola.

Pogledajte još