Bivša menadžerka progovorila: Divlje tange Toma Kruza!

Nakon godina tišine, bivša menadžerka Toma Kruza - Ajlin Berlin (77), progovorila je za "The Daily Mail" o licu popularne zvezde koji mnogi nisu upoznali, a verovatno nikada i neće.

Ajlin Berlin, koja je bila prva Kruzova menadžerka kada je imao samo 18 godina, tvrdi da su traume iz detinjstva krive za raskol njegova tri braka. Tom Kruz bio je često žrtva vršnjačkog nasilja, patio je od disleksije, a i imao je niz problema sa ocem, koji ga je tukao, a potom i napustio. Verovali ili ne, sa 15 godina je planirao da postane sveštenik.

(old_image)

- Majka je ga je izbacila iz kuće jer je kao tinejdžer imao problema sa alkoholom. Tom je bio pun besa i ogorčenosti jer ga je napustio biološki otac. Svaki put kad bih se srela sa njim bio je sa drugom devojkom. Želeo je svima da dokaže da je poželjan, a u stvari jednostavno je želeo da bude voljen - otkriva Berlin koju razvod od Kejti Holms nije ni najmanje iznenadio, mada je bila iznenađena kada se oženio za Mimi Rodžers, a potom i za Nikol Kidman s kojom je bio 10 godina.

Čovek čiji osmeh vredi "milion dolara", kako kaže njegova bivša menadžerka, bio je sklon naglim promenama raspoloženja i izlivima besa. Ipak, i sama Ajlin Berlin je otkrila da on ima "to nešto", pa ga je čak na početku karijere ugostila u svojoj kući.

- Želeo je da se prema njemu ponašamo kao prema zvezdi. Po kući je hodao u tanga gaćicama i divio se svom odrazu u ogledalu. Ponosio se svojim telom - Ajlin Berlin "skida paučinu" sa slike koju skoro ne možemo ni da zamislimo.

Međutim, iza te spoljašnjosti izazvane nesretnim detinjstvom i velikom željom za uspehom i samodokazivanjem, krio se istinski kulturan i sladak mladić koji je obožavao svoju menadžerku:

- Bio je veoma zatvoren i nije znao da pokaže svoja prava osjećanja. Sigurna sam da su i njegove supruge naišle na istu prepreku.

Šetnja u tangama: Priprema za kultnu scenu ili Kruzova narcisoidnost?

Kako je i sam u više navrata pričao, sajentologija mu je, navodno, pomogla da prevaziđe svoje probleme sa učenjem - disleksijom od koje je patio od detinjstva. Zato je, kako i Ajlin Berlin tvrdi, bio i idealan kandidat za ovaj, po tvrdnji mnogih, zastrašujući kult koji kontroliše svoje vernike.

- Nije verovao u terapije, ali su mu očigledno bile potrebne. On jednostavno ne ume da održi vezu, jer veza zahteva da se čovek otvori, a on to nikada nije mogao zbog svega što mu je otac uradio u detinjstvu. Svet danas vidi zgodnog, bogatog muškarca, a ja još uvek vidim malog dečaka - jasna je Ajlin Berlin koja, i pored svega, može da bude ponosna na svoje otkriće "zlatnog dečaka Holivuda".

Interesantno je da je Ajlin Berlin progovorila javno o svom "štićeniku" Tomu Kruzu baš sada kada ga čeka pravni rat za starateljstvo nad ćerkom Suri i podelu imovine sa suprugom Kejti Holms. I Tom, i Ajlin i mi znamo: nema slučajnosti u šoubiznisu!

Pogledajte još