Karleuša vs Karić: Što crkva spoji, ni mama ne razdvoji!

Kako piše "Alo", Jelena Karleuša i Bojan Karić su se razveli još 2005. godine, posle braka koji je trajao svega tri meseca, i kasnije izgovorili sudbonosno “da” drugim partnerima - Jelena Dušku Tošiću, a Bojan Maši Nikolić. Ali, kako se priča, brak koji su sklopili u crkvi nikada nisu okončali.

- Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno: da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi opere obraz. Ali on to nije želeo - pričala je svojevremeno Karleuša koja je sada u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem i nikada se ne osvrće na ovaj brak koji spada u jedan od najkraćih u istoriji srpske estrade.

Međutim, čini se da ni mama Slavica nije jača od Boga, te su po crkvenim pravilima JK i Bojan još uvek u braku, jer nisu sporveli proceduru crkvenog razvoda pred svojim parohijskim sveštenikom.

"Alo" je kontaktirao PR-a Jelena Karleuše koji je bio kratak:

- Nemam komentar na temu iz 2004. godine.

S druge strane, portparolka stranke Pokret snaga Srbije Jadranka Tasić rekla je:

- Zaboravite na tu priču, Bojan to neće komentarisati, a i trenutno je van zemlje.

Pluskvamperfekat, čuli za taj glagolski oblik? JK sigurno jeste.

Pogledajte još