Nikolić zadovoljan bodom protiv Zvezde

"Uspeli smo u dobrom delu da ostvarimo ono što smo najavili. Bilo je jako teško igrati 70 minuta sa igračem manje. Iako je ekipa veoma mlada, odigrala je sa mnogo discipline, koncentracije, želje i srca. čestitam im, nije bilo lako odbraniti se", rekao je Nikolić novinarima posle meča koji je završen 2:2.

Rad je u 25. minutu ostao bez Aleksandra Pantića, koji je dobio dva žuta kartona. "Azuri sa Banjice" su, međutim, sa 10 igrača poveli sa 2:0, ali je Zvezda izjednačila u drugom poluvremenu.

"Nismo, ipak, do kraja zadovoljni, jer smo vodili sa 2:0, ali smo ipak imali igrača manje. želeli smo da se u svakom trenutku suprotstavimo Zvezdi bez kompleksa i ovi momci su to uspeli", rekao je 33-godišnji trener Rada.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Rad 2:2

On je prvi izašao na konferenciju za novinare, pošto je Prosinečki ostao u svlačionici zbog sastanka sa igračima. Portparol Zvezde Marko Nikolovski izvinio se zbog toga Radu i novinarima, a Nikolić je to prihvatio, ali je kazao da ne razume sasvim.

"Prihvatamo izvinjenje, ali moram da kažem da je ovo za mene neobična situacija. I mi smo gubili na domaćem terenu i igrali slabo, ali sam uvek nalazio snage da se pojavim na konferenciji za novinare "
, kazao je Nikolić, a onda je dobar rezultat posvetio navijačima.

Rad je u prvom kolu pobedio Radnički iz Kragujevca, a Zvezdin meč prvog kola, protiv Javora u Ivanjici, odložen je zbog sabora trubača u Guči.

Beta

Pogledajte još