Rijana muva Roba Petinsona

Rijana se izgleda opasno zagrejala za od nedavno singl seksi glumca Roberta Petisona, pa od kada je saznala njegov broj mobilnog telefona ne prestaje da mu šalje seksi, šaljive i sve ostale vrste porukica.

Kako prenose američki tabloidi, pop princeza sa Barbadosa dobila je broj najseksi filmskog vampira od njihovog zajedničkog prijatelja (ili možda pre prijateljice - Kejti Peri?!) i poželela je da ga veselim porukicama oraspoloži nakon raskida sa Kristen Stjuart.

SAZNAJ: Rob Petinson u depresiji

Naravno, poznato je koliko je Rob povučen dečko, čak i pomalo paranoičan, pa je na prvih par "vrućih SMS-ova" od najseksi mlade dame na svetu - Rijane, reagovao kao da je u emisiji "Punk'd" misleći da se neko šali s njim. Ipak, Rijana je uspela da ga uveri da je izuzetno zainteresovana da ga... pa, oraspoloži.

Kako kaže izvor blizak Rijani i Robu, "njih dvoje su se videli više puta na dodelama nagrada tokom godina".

- RiRi misli da je Rob mnogo sladak, ali ništa se nije dešavalo zbog njegove veze s Kristen, jer ona ne voli da krade frajere drugim devojkama. U početku, Rob je mislio da ga neko zeza. Ipak, Rijana ga je ubedila da je to zaista ona, ali Rob je i dalje nezainteresovan za njena udvaranja. Rijana bi volela da se sretnu, a prijatelji mu preporučuju da je vreme da ponovo počne da uživa u životu. A ko je za to bolji nego Rijana?

Sad da li baš verujemo u sve ovo? Hm, pa i ne baš... Ali, zamislite njih dvoje kao par! Vruće, zar ne? Mada, možda i malo opasno za Roba, s obzirom da je RiRi poznata party devojka koja smatra da u "svemu" treba maksimalno uživati. Znate na šta mislimo?

Pogledajte još