Kruz oduševio Hrvate: Uživa na Hvaru i ne glumi zvezdu

Iako ga u stopu prate hrvatski mediji i brojni obožavaoci i znatiželjnici, Tomu Kruzu to ne smeta da potpuno prirodan, ležeran i srdačan uživa u svom odmoru na Hvaru gde se nalazi već drugi dan.

On je uveče sa prijateljima otišao u lokalnu piceriju, a nakon toga se prošetao gradom. To je izazvalao veliku pažnju, pa je ga je gomila fanova pratila, prilazla mu i tražila da se slika sa njim. Na opšte oduševljenje, Kruz je strpljivo i srdačno pristajao da se slika sa svakim od njih, što ga je svakako učilo još većim u njihovim očima. Svi su bili fascinirani njegovom pristupačnošću, opuštenošću i nasmejanošću, za razliku od većine svetskih zvezda čiji telohranitelji najčešće odguruju fotografe i obožavaoce.

Kako piše hrvatski sajt "24sata", tokom šetnje mu je prišao i jedan karikaturista koji je hteo da mu pokloni njegovu karikaturu, na čemu se Tom veoma ljubazno zahvalio, ali ipak nije uzeo poklon.

Američki glumac se družio i sa gradonačelnikom Hvara Pjerinom Bebićem koji takođe nije krio svoje oduševljenje velikom holivudskom zvezdom:

"Svaka mu čast. Treba mu odati poštovanje jer se bez problema fotografisao sa svakim ko ga je zaustavio. 'Mrtav hladan' seo je na terasu i popio piće. Drago mi je da ljudi koji koji žive u tom svetu žele da dođu u našu lokalnu zajednicu, a najsrećniji sam kad su zadovoljni onim što vide" - rekao je gradonačelnik Bebić.

Na kraju večeri Kruz je otišao na jahtu Lady S. koja pripada Danijelu Snajderu, vlasniku NFL kluba Washington Redskins, koji je sa glumcem boravi u Hrvatskoj.

Pogledajte još