Muškarci bi voleli da žene ovo znaju!

Ipak, možda nije stvar u strahu, a evo nekoliko stvari koje bi muškarci voleli da žene znaju o vezama.

Bez obzira na to koliko ste zaljubljeni, nemojte se odricati onoga što vas čini srećnom. Ako vaš novi dečko u roku od nedelju dana postane centar vašeg sveta, velika je verovatnoća da će ubrzo poželeti da zbriše, pre nego što ga ugušite pažnjom. Imajte u vidu da se on zaljubio u vas takvu kakva jeste, sa svim vašim interesovanjima i strastima, i da želi da bude deo vašeg života, a ne vaš život.

Muškarce privlače samouverene žene koje razumeju koncept "međuzavisnosti", koji podrazumeva da ste oboje nezavisni i "zavisni" jedno od drugog u isto vreme. To znači da u vašem životu mora da bude prostora i vremena za vas dvoje, ali i za vaše prijatelje, porodicu, posao, hobije i sve ono što vas čini srećnim nezavisno od partnera.

To što ste se zaljubili ne znači da morate svaki slobodan trenutak da provedete zajedno, nema razloga da se odričete bilo čega što vas je činilo srećnom dok ga niste upoznali, bilo da su to časovi jezika, ručak sa prijateljicama jednom mesečno ili odlazak na plac sa roditeljima.

Ako ste nervozni pred "veliki" izlazak, nađite načina da se opustite pre nego što krenete. Prošetajte se, odgledajte neku komediju ili već nešto slično. U svakom slučaju, uradite bilo šta osim nekontrolisanog "nalivanja" alkoholom kad ste se već našli. Vino uz večeru je ok, ali četvrta čaša neće vam pomoći da se opustite, samo može da vam pomogne da napravite budalu od sebe.

Neki muškarci se zaista plaše vezivanja, ali najčešće je stvar u tome što im treba malo vremena da vas bolje upoznaju da bi osetili da li je to to i da li uopšte žele da se vežu. Imajte u vidu da, iako su žene sklone tome, posle dve večere i jednog odlaska u bioskop stvarno ne možete da znate da li je on onaj "pravi".

Dakle, ako vi već maštarite o budućnosti a imate utisak da je on pomalo uzdržan, pre nego što ga etiketirate kao nekoga ko se boji vezivanja - razmislite još jednom. Ako budete iskreni, verovatno ćete priznati da je on u pravu, a da ste se vi možda malo "zaleteli". Ne radi se uopšte o tome da li se on u načelu plaši odgovornosti, veza i bliskosti sa nekim, nego samo još nije siguran da li to sve želi sa vama. Dajte i sebi i njemu malo vremena.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još