Žensko ponašanje koje odbija muškarce

Možda se već neko vreme pitate kako to da ste još uvek sami i kako to da vam veze propadnu i pre nego što započnu. Možda grešite u tim prvim koracima, a da toga niste ni sami svesni.

Kako biste rešili problem, najpre treba da prepoznate, a za to je potrebna mala samoanaliza. Ovih nekoliko iritantnih navika možda će vam pomoći u tome. Ako se prepoznajete u nekoj od njih, vreme je za menjanje ponašanja.

Ne zatvarate usta

Neke žene kad su nervozne puno pričaju, a neke to čine uvek. No, previše priče može odbiti muškarca od vas jer niko ne voli da sluša monologe. Bez obzira na to koliko zabavne i simpatične bile, previše priče može da ima neželjen učinak. On će pobeći glavom bez obzira jer će se uplašiti da će mu dani izgledati tako – ispunjeni vašim monolozima.

Vaš novac je samo vaš

Da, na prvim sastancima muškarci vole da časte ženu koja im se sviđa i dopustite im to. Međutim, tu i tamo ponudite se i same da platite večeru ili barem piće posle večere. Ako vam pređe u naviku da plaćanje uvek očekujete od njega, on će pomisliti da ste škrti, a škrtost nije privlačna odlika. Uostalom, on ne želi da bude vaš sponzor pa podelite katkada svoje novce s njim.

Ogledalo vam je najbolji prijatelj

Naravno da muškarci vole uz sebe da imaju lepu i negovanu ženu. Ali, žena koja je previše opterećena svojim izgledom može biti iritantna. Ako se gledate u svaki izlog pored kojeg prođete, ako neprestano popravljate šminku i kosu i ako stalno pričate o tretmanima lepote, oteraćete ga od sebe.

Prevelika otvorenost na samom početku

Komunikacija na samom početku veze je veoma važna. Naravno da treba da ga pitate neke stvari jer ćete jedino tako doznati nešto o njemu, ali pazite da ne pređete granice. Nemojte ga stalno ispitivati o bivšima i poštujte njegovu intimu. Kad bude spreman, sam će vam reći. Jednako tako, ne morate odmah na početku sve otkrivati o sebi – od bivših ljubavi i seksa do zdravstvenih tegoba. Budite umereni.

Odmah planirate zajedničku budućnost

Koliko god vam se on sviđao i koliko god mislile da se što pre morate udati, na samim počecima odnosa nipošto ne forsirajte priče o zajedničkoj budućnosti i potencijalnom venčanju. Ako to budete činile, on će pobeći glavom bez obzira. Dajte vremena i sebi i njemu da se dobro upoznate, a ako budete kompatibilni, doći će na red i teme o zajedničkoj budućnosti.

Pogledajte još