Nedeljni horoskop (01.10 - 08.10)

OVAN

POSAO: Vaša saradnja sa Devicama može biti veoma plodonosna.U tom sazvežđu imate šansu da pronađete osobu koja će vam biti dugogodišnji saradnik.Lav će kao i uvek da posluša vaš savet,ideju.Jedino je potrebno da držite njegovu pažnju jer može da se preokrene na drugu stranu ne zbog nepoverenja već zbog gubljenja interesovanja.

LJUBAV: Simpatije se odmah rađaju i romansa započinje od samog starta.Spremnost jednog Ovna da započne ljubav,odmah,predstavlja njegovu zrelost i osećaj za drugog.Ovnovi u braku ili dužoj vezi su zapostavili partnera zbog prevelike ambicije ali i ega.Spustite loptu.

ZDRAVLJE:Nervoza.

BIK

POSAO: Treba da slušate glas svog unutrašnjeg bića.Moguć je put u istočne države.Veliki novac očekujete krajem nedelje.Jedan prijatelj želi da obnovite saradnju.Vi niste za to-razmislite.

LJUBAV:Imate ambiciju da osvojite jednu Vagu ili osobu iz znaka Blizanci.Za vas je bolje da se oni trude oko vas,jer Blizanac je plahovit i može da odleprša.Možda je najbolje da se upustite u romansu sa osobom iz znaka Jarac.Vi ste dobar par.

ZDRAVLJE: Premor vas stiže.

BLIZANCI

POSAO: Telefoni,komjuteri,nove informacije pokreću energiju Blizanaca.Posebno za one koji imaju svoj privatan posao.Novac vam je potreban.Gledate na sve starne da se angažujete.Osoba koja je blizu vašeg doma,kuće,može vam biti od pomoći.

LJUBAV: Slobodni rođeni u ovom znaku biće okrenuti kratkim ljubavnim vezama,aferama.Blizanci u braku ili vezi,imaju šansu da sa partnerom započnu neki novi projekat ,pa će im to podići emocionalni rejting.

ZDRAVLJE:Kašalj,alergije.

RAK

POSAO: Borba za posao,status,novac gura jednog prefinjenog i ,,mekanog,,Raka da promeni kurs i krene borbenije i agresivnije u osvajanje poslovnog plena.Nov posao ili promena je idealno rešenje.

LJUBAV: Slobodni Rakovi mogu da očekuju udvaranje jedne zanimljive Škorpije ili Strelca koji neće izgledati fatalno u samom startu,ali će svakako svoju superiornost pokazati onog trenutka kada oseti momenat da može da dominira.

ZDRAVLJE:Preosetljivi ste.Fali vam sigurnost.

LAV

POSAO: Vi imate mnogo talenata jer ste znak kreativnosti.Možda ćete doći u konflikt sa saradnicima posebno od samog početka nedelje,ali kako vreme teče dalje tako i vi napredujete i nalazite kompromis sa njima.

LJUBAV:Popustite partner.Mnogo ste zahtevni i počinjete da stvarate obruč neraspoloženja u vezi.Slobodni Lav,ima udvaranje Škorpije ili Ovna.

ZDRAVLJE:Imate snage i energije da izdržite napore tokom nedelje.

DEVICA

POSAO: Rad i poverenje jedini put za ostvarenje pozitivnih ciljeva ovog znaka predstavlja realnu situaciju.Pomoć stiže od osobe rođene u znaku Bika.To može biti prijatelj koga zapravo poznajete.Novac očekujete duži period ,ali pravo stanje budžeta se popravlja u drugoj polovini nedelje.

LJUBAV: Sama životna situacija će vas povezati i imaćete susret na nekom neobičnom mestu.Prošlost vas budi i susret sa osobom koja je nekada bila sa vama ima potencijal da vam se udvara ponovo.

ZDRAVLJE:Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Vi možete da dobijete kao retko ko.Posao kojim se bavite sada traži sto procentnu predanost.Imate snage,ali nepoverenje uvek negde postoji.Morate da razvijate u sebi osećaj sigurnosti i želje za napredak.Pomoć od jedne Vodolije ili Škorpije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi možete biti isključivi.Ubeđenja ,stavovi,ponašanje,mišljenje,razmišljanje,može da zbuni partnera.Osećaj zbunjenosti stvoriće privremeno hladan odnos,ali nikako raskid.Preispitajte sebe i svoja osećanja.Slobodne Vage imaju poznanstvo na kraćem poslovnom putu.

ZDRAVLJE:Nervoza,ali i loša ishrana.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće svađe,prepirke.Morate da pokažete ono što jeste.Ideje i sam stil rada mora da se negde pokaže u pravom svetlu.Vi ne podnosite nemarnost,nerad,ne higijenu,nesposobnost da nešto uradite kako ne treba.Pomoč od jedne Device ili Raka.

LJUBAV:Poverenje je najvažnjije.Previše strepite,nemate sigurnosti.Partner vas voli i želi da bude sigurni u vašu zajednicu.Slobodne Škorpije duže vreme očekuju poziv jednog Jarca.

ZDRAVLJE:Važno je da budete u top formi,da vodite zdrav život.

STRELAC

POSAO:Raspoloženi ste za put u inostranstvo.Ako krećete to uradite od srede.Tada imate dobar put i dobre saradnike na novom poslovnom sastanku.Novac od četvrtka i petka.Subota može biti veći trošak ali na noćni život.Obatite pažnju.

LJUBAV:Često imate osećaj da ta osoba koja je sa vama nije ona ,,prava,,.Razmislite i pogledajte šta je sve uradila da bi vas udovoljila.Svađa,prepirka,nerazumevanje nije put ljubavi.

ZDRAVLJE:Pritisak.

JARAC

POSAO:Odličan početak nedelje.Imate važan susret,sastanak sa osobama koje vas traže duži period za saradnju.Novac veći tokom nedelje.

LJUBAV:Razmišljate o susretu sa osobom koju ste jednom videli u životu.Vaša komunikacija je svedena na telefon,mail,..ali je bolje da se vidite uživo.Čeka vas iznenađenje.

ZDRAVLJE:Dobro se osećate,imate snage, energije,potreban vam je sport.

VODOLIJA

POSAO: Vaš stil i strpljenje za edukaciju drugih nikad ne manjka,stoga i stanje će se popraviti i biti bolje već u samom startu. Prililčno emotivno prihvatate sve promene i stresove na radnom mestu. Mnogi će vam se ljudi uplitati, jedni iz dobrih, drugi iz loših namera, oni koji čekaju da posrnete, neće to doživeti.

LJUBAV:Inspirisani ste partnerom koji je mnogo drugačiji po karakteru od vas.Imaćete lepu emotivnu nedelju.

ZDRAVLJE:Potrebno je da se više krećete.

RIBE

POSAO:Dobra situacija na random mestu.Imate podršku kolega koji žele i vole da rade sa vama.Imate jako inspiraciju,ideje,koje će pomoći unapređenju posla.Novac od četvrtka.To je finansijski dobar dan za vas.

LJUBAV:Ljubav vam je otvorena i treba da se otvorite i pokrenete.Imate naklonost vodenih i zemljanih znakova.Jedna Vaga vas dugo posmatra i očekuje druženje.

ZDRAVLJE:Višak energije potrošite kreativno.

Pogledajte još