G shot: Povećanjem G tačke do eksplozivnog orgazma!

Kozmetičke blagodeti kolagena ženama su odavno poznate, ali smo sigurni da će im najnovija postati i najomiljenija.

Na Američkom institutu za vaginalno pomlađivanje u Los Anđelesu natraženija intrvencija za kojom su se tamošnje žene raspomamile je tzv "G shot" ili injekcija kolagena u G tačku. Ovim postupkom se G tačka povećava čak 24 milimetara čime se omogućava doživljavanje veoma intenzivnog orgazma tokom seksa.

"G shot" je dosta jednostavna intervencija koja traje oko pola sata i izvodi se pod lokalnom anestezijom, a košta nešto više od 600 evra. Sve žene koje su probale da na ovaj način poboljšaju svoj seksualni život tvrde da je im je i te kako pomoglo i da su oduševljene efektima ove metode, a kao relativni nedostatak navode to što postupak mora da se ponavlja na svaka četiri meseca, piše Dejli Mejl. Međutim, većini ni to ne smeta kad se radi o zadovljstvu uživanja u eksplozivnim orgazmima i to samo nekoliko sati nakon ubrizgavanja kolagena.

"Cilj nam je da pomognemo i ohrabrimo žene kako bi se što bolje osećale u sopstvenom telu. Međutim, ljudima je ponekad teško da prihvate zato što to nije tipična plastična operacija nakon koje se vide direktni rezultati", izjavio je ginekolog Dejvid Metlok.

Injekcije "G shot" su, osim u SAD, za sada dosptupne samo još u Velikoj Britaniji.

Pogledajte još