Dipeš mod 19. maja na Ušću

PARIZ/BEOGRAD, 23. oktobra 2012. (Beta) - Jedan od najpopularnijih elektro bendova, britanski Dipeš mod (D e p e c h e m o d e), najavio je u utorak da će u proleće 2013. godine krenuti na evropsku turneju tokom koje će 19. maja svirati u Beogradu, na Ušću.

Bend je trebalo da nastupi u Beogradu još 2009. godine, ali je koncert otkazan zbog bolesti frontmena Dejva Gahana (Dave).

Na konferenciji za novinare u Parizu koja je mogla da se prati i preko zvaničnog sajta benda i Jutjuba, Gahan je kazao da se nepredvidjene stvari dešavaju i da će tokom nove turneje pokušati da nadoknade propušteno u zemljama gde su koncerti otkazani 2009. godine.

Turneja počinje 7. maja u glavnom gradu Izraela Tel Avivu, a završava se u glavnom gradu Belorusije, Minsku, 29. jula.

Bend će tokom turneje u Evropi održati 34 koncerta u 25 država, a očekuje se da će svirati pred ukupno više od million i po ljudi.

Prodaja ulaznica za koncert u Beogradu počeće u ponedeljkak 29. oktobra putem sajta Gigstix.com. Za najbrže obezbedjen je ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 2.990 dinara, saopštili su organizatori koncerta u Beogradu.

Nakon toga, cena ulaznica za parter biće 3.990 dinara. Ulaznice za fan pit, koje će takodje biti u ograničenom broju, biće 5.990 dinara, a VIP ulaznice 9.990 dinara.

Pogledajte još