Rasterećeno protiv Intera

BEOGRAD, 24. oktobra 2012. (Beta) - Fudbaler Partizana Aleksandar Miljković izjavio je u sredu da njegova ekipa mora da odigra rasterećeno protiv Intera u Ligi Evropa, jer samo tako može da dodje do povoljnog rezultata.

"Trebamo igrati bez opterećenja. Pritisak je nepotreban jer nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo. Moramo biti rasterećeni. Ne bi bilo dobro da se branimo jer će nam gol onda visiti 90 minuta. Igraćemo našu igru, pa šta bude - biće", rekao je Miljković novinarima na beogradskom aerodromu Nikola Tesla pred put u Milano.

Desni bek crno-belih je kazao da bi njegovom timu osvojeni bod značio koliko i sva tri.

"Bod bi mnogo značio, isto koliko i tri. Ako nas sreća bude poslužila biće dobro. Puni smo samopouzdanja, nemamo šta da izgubimo. Video sam u štampi da nas oni i ne spominju toliko, što je i dobro", kazao je Miljković.

Golman Partizana Nikola Petrović rekao je da oseća pritisak pred gostovanje trostrukom šampionu Evrope.

"Svi znamo protiv kakve ekipe ćemo igrati i mislim da samo treba da budemo opušteni i igramo svoju igru. Osećamo pritisak, ali ne mnogo veliki, ima mnogo igrača koji mogu da nam naprave problem, medjutim fokusiran sam samo na odbranu svog gola i koncentraciju", rekao je Petrović.

Utakmica izmedju Intera i Partizana u 3.kolu Grupe H Lige Evropa igraće se u četvrtak od 19.00 na stadionu Djuzepe Meaca u Milanu.

Pogledajte još