Najbizarniji tretman protiv starenja?

Tajlanđanka Tata Sombuntham, koja već dugi niz godina radi kao terapeutkinja prirodnih metoda lečenja tvrdi kako šamaranjem "može vratiti bilo čiji sat". Šamaranjem se, naglašava, mogu izbrisati bore, smanjiti pore i zategnuti koža.

Da biste na samo 15 minuta prošli njen "šamarački" tretman u San Francisku, moraćete da izdvojite oko 350 dolara. Iako za njene tvrdnje nema nekog čvrstog medicinskog uporišta, lekari se slažu kako se na taj način može ubrzati cirkulacija i stvoriti zdravo rumenilo lica. Njen otac, i njen suprug Mawan, ujedno suvlasnik salona, tvrde kako su rezultati sjajni i to već nakon nekoliko tretmana, prenosi Daily Mail.

(old_image)

"To je vrlo jednostavno, toliko da tretman možete izvesti i kod kuće. Sve što treba da uradite je da opustite lakat i zglob, stisnite prste zajedno i udarite. I slobodno udarite muški, ne bojte se", pojašnjava Mawan. Osim šamaranja, veoma popularni tretman na Tajlandu je i tzv. "udaranje zadnjice" i to kako bi se učvrstila. A tu je svakako i nezaobilazno "šamaranje grudi" koje, kako veruju Tajlanđani, znatno povećava njihove dimenzije.

Pogledajte još