Nedeljni horoskop (29. 10 - 05.11)

OVAN

POSAO:Razmišljate,šta dalje.Niste zadovoljni firmom u kojoj ste.imaćete iskušenje.Potrebno je da se organizujete.Moguća promena.Potražite jednog Strelca,on će vam pomoći.

LJUBAV:Često ste kritičar,kada su emotivne veze u pitanju.Morate da popustite partneru,on je veoma srećan kada ste zajedno.Slobodne Ovnove čeka susret sa jednom Vagom.

ZDRAVLJE:Pozabavite se spoljnim izgledom.Više vežbajte.

BIK

POSAO:Potrebno je da radite i sarađujete sa osobama koje imaju jaku Veneru u svom horoskopu.Verovatno ćete da menjate posao ili očekujete novac iz inostranstva.Kraj nedelje može da vam se otvori finansijski.

LJUBAV:Usamljeni Bikovi ostaće i dalje sami.Teško se prilagođavate.Bikovi u braku ili vezi imaju dobru nedelje za kraći put sa partnerom.

ZDRAVLJE:Nepravilno se hranite.

BLIZANCI

POSAO:Morate da pazite jer imate saradnike koji nisu dovoljno stručni.Dokumente Vi morate da sve predhodn pročitate ili potpišete.Sarađujete sa zemljama istoka.

LJUBAV:Prvo razmislite pa kažite.Blizanci često izgovore ono što ne žele,pa sledi kajanje.Partner je u konfuziji.

ZDRAVLJE:Čuvajte se prehlada,virusa.

RAK

POSAO:Nalazite se u problemu.Želite promenu.Imate nov krug ljudi koji vam pomažu.Nepoverljivi ste ali oni su svakako deo vaše sudbine.Od srede dobar termin za poslovni dogovor.

LJUBAV:Pokažite emociju partneru.Samo vi to dobro znate.Ne povlačite ljubavno oružje.Slobodni Rakovi imaju susret na poslu sa jednom zanimljivom Vodolijom.Sviđate se potajno osobi iz znaka Škorpije.

ZDRAVLJE:Nervoza.Pad imuniteta.

LAV

POSAO:Sprema te se za veliki posao.Polako vam kreće ostvarenje ideje koju već duži period imate.Dobra saradnja sa nadređenima.Put u inostranstvo može biti pravi pogodak za zaradu većeg novca.

LJUBAV:Volite i voljeni ste.Vi uvek sijate i može se reći da nemate većih problema na emotivnom planu.Nastavite tako sa optimizmom.

ZDRAVLJE:Prehlada,grlo.Previše forsirate organizam.

DEVICA

POSAO:Važan posao ste prekinuli zbog odlaska na privatan put.Kada se vratite čeka vas opterećenje.Potražite pomoć Raka,još neke Device ili Ribe.Oni mogu da vam izađu u susret.

LJUBAV:Čeka vas iznenađenje.Upoznaćete jednu divnu osobu koja može da vam bude i bračni partner ukoliko ste sami.Ako ste u vezi ili braku onda bolja komunikacija.Imaćete zajednički posao sa partnerom.

ZDRAVLJE:Dosta dobro.Raspoloženje čini svoje.

VAGA

POSAO:Novac vam stvara raspoloženje ili suprotno – ne raspoloženje.Dobar početak posla od utorka.A jedna Škorpija ili Ovan mogu vam pomoći oko realizacije.

LJUBAV:Lep početak nedelje.Partner je uvek uz vas i to je ono što vam treba najviše.Sigurni ste u ljubav.slobodne Vage imaju susret na zanimljivom partiju.

ZDRAVLJE:Pritisak,opterećenje.Više aktivnosti.

ŠKORPIJA

POSAO:Osoba rođena u znaku Ribe može puno da vam znači i pomogne.Morate da budete otvoreniji.Vaš stav je uvek hladan i jak.Pokušajte da poslušate i one koji hoće sa vama da sarađuju i doprinose.

LJUBAV:Često sami sve planirate.Vi imate partnera koji vas neizmerno voli ali kao da ne može da dođe do vas.Kao da ne može da vam kaže šta oseća.Spustite loptu,bolje ćete se osećati.

ZDRAVLJE:Puni ste energije.Dosta dobro.

STRELAC

POSAO:Ova nedelje je jako važna za vas.Morate da budete uporni i da pokažete želju za prestižom.mnogi će tražiti pomoć od vas.Pokušajte da sve završite do petka,jer ćete tada dobiti konačni odgovor za jedan posao u inostranstvu.

LJUBAV:Osećate se ispunjeno samo ako vas partner ostavi na miru.Često ste pritisnuti ljubomorom,to vas ponekad odvaja od zajednice.Slobodni Strelčevi imaju lep susret u društvu bližih prijatelja.

ZDRAVLJE:Premor vas stiže.Pokušajte da nađete sebi malo slobodnog vremena.

JARAC

POSAO:Teži početak nedelje,kako se bližite kraju tako vam se otvaraju šanse za nov posao i nove ideje.Počnite da pravite strategiju za svoj lični projekat.

LJUBAV:Osećate potrebu da se sretnete sa jednom osobom iz znaka Ribe ili Vage.To je možda u početku prijateljstvo,ali kasnije imate aspekte za lepu ljubavnu romansu.Jarčevi u braku imaju dobru energiju tokom srede i četvrtka kada im partner sprema iznenađenje.

ZDRAVLJE:Reuma,problem sa kožom.

VODOLIJA

POSAO:Nedelja će vam biti veoma dinamična jer ste osoba koja nema mira.Imate ono što retko ko ima a to je harizma.Iskoristite dobru komunikaciju sa Ovnom,Bikom ili Strelcem.Jedan stari prijatelj želi da radi sa vama.Obratiće vam se mnogi nezaposleni ukoliko imate privatan biznis.

LJUBAV:U fazi ste kada počinjete da pravite selekciju osoba sa kojima kontaktirate ili možda izlazite.Jedna osoba iz znaka Lav može da vam pomuti pamet.

ZDRAVLJE:Pripazite na prehlade,viruse,problem grla,sinusa.

RIBE

POSAO:Sreda i četvrtak su dani kada blistate na poslovnom polju i kada možete da očekujete poseban tretman ili dogovor oko proširenja posla.Novac do kraja nedelje.Morate da istrajete u svojim idejama i radu.Osoba u znaku Devica vam je bliska i podržava vaše planove.

LJUBAV:Ako ste u vezi ili braku manje ljubomore.Često imate napade malodušnosti.Prepustite se partneru i njegovim izlivima nežnosti.Slobodni rođeni u ovom znaku biće povučeni tokom nedelje sve do subote kada im se javlja neko koga su ,,zaboravili,,.

ZDRAVLJE:Imate često osećaj hipohondrije.

Pogledajte još