Ceca dobila VIP apartman!

Ceca je pre nekoliko meseci sa decom provela vikend upravo u ovom hotelu, i dok su njeni podmladci uživali na toboganima jednog od najvećih akva parkova u Evropi, folk zvezda je uživala u čarima spa centra. Krajem prošle nedelje menadžment hotela uputio je pevačici poziv sa željom da je ponovo ugoste, ali ovoga puta u njenom apartmanu, tačnije jednom od vip apartmana hotela koji će od sada nositi ime naše folk zvezde i biti joj na raspolaganju kada god bude želela.

Ovu informaciju potvrdila je i PR menadžerka hotela, Zita Ovari, koja kaže da je Ceca „na listi“ omiljenih gostiju:

Tačno je da će gospođa Ražnatović imati svoj apartman u našem hotelu i moći će da ga koristi kada god bude želela. Pored srpske zvezde, apartmane u Ramadi imaju i Enrique Iglesias, ali i druge svetske zvezde.

Istim povodom kontaktirali smo i Cecu, koja nije štedela na komplimentima upućenim menadžmentu hotela:

Jednom sam bila u ovom hotelu sa svojim tinejdžerima, i oduševili smo se! Resort je na svega par sati od Beograda, a može da parira najboljim svetskim hotelima – rekla je folk zvezda i dodala da joj imponuje činjenica da će jedan od apartmana nositi upravo njeno ime.

Jedno od promotivih lica Ramada Aqua World Resorta je i Cecina najbolja prijateljica Mira Škorić koja svaki slobodan treutak koristi upravo za odmor u ovom hotelu. Pevačica je dobila angažman prošle zime, a pored nje u promotivnim aktivnostima hotela učestvovale su i mnoge druge poznate ličnosti iz regiona.