Nadlanu predlaže: Kuda u Beogradu ovog vikenda?

Specijalno za posetioce našeg portala u saradnji sa klubom "The Tube" poklanjamo 4x2 karte za nastup legendarnog Kenija Larkina večeras, u petak, 23. novembra u klubu "The Tube"!

Od ostalih dešavanja, na raspolaganju su vam sledeći događaji:

Večeras

Za filmofile raj na zemlji večeras u bioskopima našeg grada. "Naoružajte" se strpljenjem i pravac na "Cloud Atlas" ili ti "Atlas Oblaka". Istina da traje skoro tri sata, ali ako volite naučnu fantastiku protkanu dramom, to je to! Ako ste hrabri onda idite da pogleda najpoznatije vampire na svetu. Pogledajte u kojih pet beogradskih bioskopa se daje najnoviji deo Sumrak sage.

Beogradski klaberi znate li ko je večeras u klubu Tube? Veliki DJ Kenny Larkin koji je uticao na mnoge mlade umetnike, pa neka utiče večeras i na vaše raspoloženje.

U klubu Box druga muzička dimenzija - samo najbolje od popa, roka uz "No Comment bend"!

Subota:
Danas vam se baš i ne kuva? Ništa strašno. Častite sebe jednim zanimljivim događajem. Mediteraneo festival vina koji se treći put održava u Beogradu, počinje u nedavno renoviranom hotelu Metropol. Za 500 dinara koliko košta ulaznica za jedan dan festivala ( ili ako ste ekonomični i odlučite se za dvodnevnu 800) možete uživati u mediteranskim specijalitetim i vrhunskim vinima.

(old_image)

Ako želite nekoga da "oborite s nogu" nekom neformalnom romantičnom večerom idite u BiberMGO1, nećete imati uslugu i " tretman Franš " ali kosmo duh ovog restorana će vas kupiti za sva vremena. Ako vam se ne bude izlazilo odavde (a neće) ostanite jer se oni transformišu u "light klub" posle koga će vam biti dovoljno dobar samo udoban krevet ( za to vam saveti ne trebaju).

Lud provod kao i uvek u beogradskim klubovima subotom. Mi predlažemo splav Play jer je provod sa bendom Rich Bitch & Tanja Jovićević fenomenalan. Na splavu "Barka" žestoka svirka uz Mad Red.
U klubu Plastic vam spremaju ludu zabavu sa tri poznata disk džokeja, pogledajte koja!
Central bar je definitvno hit mesto u gradu . Pogledajte zašto se uvek traži mesto više.

(old_image)

Nedelja:
Danas je dan za odmor. Naučite kako šetnja Kalemegdanom moze biti vrlo zanimljiva i edukativna. Posetite Prirodnjacki muzej i upoznajte novi svet: Izložba insekata 6 nogu.

Ako vam je do adrenalina poestite jednu jedna od najkontroverznijih Izložbi na svetu Razotkrivena tela . Neko će promeniti loše navike, neko će pojačati unos zdravlja u život, neko se naučiti kako zapravo izgledamo iznutra, možda se malo i uplašite ali ćete svako naučiti nešto novo.

Imamo priliku i da kupujmo domaće i učinimo mlade kreatore dostojnima svakog truda i inspiracije koju ulažu u svoj rad - Novembarska moda za poneti.

Za ručak vam preporučujemo restoran koji imam najmanjeg vlasnika na svetu čivavu Džerija, pa se zato restoran tako i zove -Jerry. Ovde su dobrodošli svi oni koji vole luksuz i naravno, kućni ljubimci.

Dan završite bioskopom.
Film koji vas svakako neće ostaviti ravnodušnim je Smrt čoveka na Balkanu
(old_image)

Pogledajte još