Nedeljni horoskop (26.11 - 03.12)

OVAN

POSAO:Ovan,Bik i Jarac žele saradnju sa vama.Vi se dobro osećate u sopstvenoj koži i nećete biti strogi ili odbojni.Prihvatate svačiju sugestiju.Jednostavno vas nosi pozitivni talas i tu ste najjači kada treba odlučiti.Očekujete novac od srede.

LJUBAV:Emotivno ste zadovoljni.Zapravo puni ste energije i očekujete povratnu reakciju od partnera.Posebno povoljna nedelja za one koji su slobodni.Udvaranje jednog Bika biće vam značajno.

ZDRAVLJE:Pripazite na grlo.Česte glavobolje.

BIK

POSAO:Ako budete sarađivali sa ženskom osobom u znaku Vaga,Ribe,Jarac ili Rak možete očekivati napredak.Sa njima organizujte posao i imaćete finansijski dobitak.Ne započinjite nove projekte tokom nedelje.Ostavite nešto za naredni period.

LJUBAV:Veliki izazovi i privlačnost.Imate udvaranje partnera koji vodi jedan ozbiljan posao.Rad sa državom ili velika kompanija je okupacija osobe koja vas interesuje.Budite spremni da uđete u ozbiljnu ljubavnu vezu.Zauzeti će imate problem ljubomore.

ZDRAVLJE:Emotivni ste previše,to može da naruši vaš imuno sistem.

BLIZANCI

POSAO:Dosta dobra nedelja.Od srede očekujte pokretanje energije a samim tim i posao koji čekate već mesec dana u nazad.Pokušajte da se skoncentrišete.Posebno dobar posao sa Rakom,Devicom i Vagom.Četvrtak dobar dan za komunikaciju sa inostranstvom.

LJUBAV:Razmišljate.Imate dilemu kojim putem da idete.Teško je da se odlučite šta želite.Nemožete da zaboravite bivšu ljubav a nove ponude kucaju na vrata.Pokušajte da razgovarate sa prijateljima ili osobom koja vam je bliska kako bi ovu situaciju razrešili.

ZDRAVLJE:Dosta dobro.Vama je potrebno kretanje,tako jačate imunitet.

RAK

POSAO:U velikom ste poslu,mada imate problem koji traje.Veliki projekti vas čekaju tokom nedelje.Pokušajte da nađete mir sa osobom koja je vaš saradnik i sa kojim ste započeli posao.Imate šansu za zaradu većeg novca.Saradnja sa Bikom ili Škorpijom može biti od pomoći.

LJUBAV:Preko prijatelja imate poznanstvo.Emocije su vam jake tako da ćete pravu osobu prepoznati.Zauzeti Rakovi treba da obrate pažnju na decu i brigu oko njih.

ZDRAVLJE:Često imate problem sa ishranom.Izgladnjivanje ili noćno konzumiranje hrane može ozbiljno narušiti vaše zdravlje.

LAV

POSAO:Preterano radite.Zapravo,previše se trudite a niste adekvatno nagrađeni.Potrebno je da razmišljate o promeni posla ili radu sa partnerom.To bi vas unapredilo i obezbedilo sigurniji posao i više novca.

LJUBAV:Izgleda da ste u nekoj vrsti –patnje.Nemožete da postavite standarde koji vama odgovaraju.Partner je jači od vas i predvodi situaciju.Slobodni imaju šansu za novo poznanstvo sa osobom koja radi u istoj firmi ili se bavi poslovima vezanim za medicinu.

ZDRAVLJE:Preumorni ste.Odmor.

DEVICA

POSAO:Imate manje prepreke ali i vama kao i Blizancima od srede bolja energija.Imaćete dosta posla a saradnju sa Bikom treba da nastavite.Device vlasnici imaju posao na sudu koji razrešavaju.Subota može biti dobar dan za poslovni put.

LJUBAV:Vi želite da bude u centru pažnje a partner čini sve za vas.Ponekad preterujete sa svojom ljubomorom i nepoverenjem.Verujte sebi.

ZDRAVLJE:U ovom trenutku zanemarujete svoje zdravlje.Potrebno je da osetite i čujete svoj unutrašnji glas.

VAGA

POSAO:Imate jak motiv da započnete nešto novo i uzbudljivo za publiku,saradnike,sve one koji rade sa vama.Imaćete podršku kako moralnu tako i finansijsku.Saradnja sa Lavom,Bikom ili Ribom.

LJUBAV:U ljubavi ste nepredvidljivi.Dopada vam se osoba koja je moćna i ima puno novca.Sve ćete da uradite da biste zadobili pažnju i ljubav.

ZDRAVLJE:Može se reći dosta dobro.Mada predisponirani ste za prehlade.

ŠKORPIJA

POSAO:Bićete u dobroj formi da okupite saradnike koji vam znače i sa kojima možete da računate na dobro poslovanje i zaradu.Nezaposleni imaju dobar period da se pokrenu.Pomaže vam osoba u znaku Ribe,Ovan ili Blizanci.

LJUBAV:Dobra nedelja za nov početak.Bićete puni emocija i želje da pokažete svoju pravu nežnost.Novo poznanstvo na poslu.

ZDRAVLJE:Mnogo razmišljate o nebitnim stvarima i tako trošite sebe.

STRELAC

POSAO:Poslovno ste uvek zauzeti,u frci,moglo bi se reći.Dobra saradnja sa Lavom ili Ovnom.Sa tim znakovima cele nedelje ćete imati jednu vrstu pozitivne poslovne gužve.Novac vam stiže od osobe rođene u znaku Vodolije.

LJUBAV:Imate emotivna dešavanja sa osobom iz znaka Raka.Mada vas jedna Škorpija posmatra i čini sve da dođe do vas.Strelčevi u braku ili vezi preterano su zahtevni.Potrebno je da budete fleksibilniji,baš onako kavi i jeste u stvarnom životu.

ZDRAVLJE:Problem pritiska,posebno za oni koji imaju već tu dijagnozu.Više kretanja i lakša ishrana.

JARAC

POSAO:Želite da promenite posao ili saradnike?Možda je bolje da odložite za neko vreme tu akciju.Za sada neka ostane samo ideja.Imate dodatnu zaradu krajem nedelje.

LJUBAV:Lep susret sa osobom rođenom u znaku vode.Rak,Škorpija ili Ribe mogu biti vaš izbor tokom nedelje.Oni koji su u braku ili vezi često će biti zauzeti problemima novca,posla,ulaganja u nove projekte.

ZDRAVLJE:Problem sa bronhijama,plućima,prehlade,virus.

VODOLIJA

POSAO:Požrtvovani ste.Brinete o svemu.Imate podršku jednog muškog Blizanca koji će sigurno sve da uradi da vam pomogne.Imaćete kontakt sa osobom iz zemlje severa Evrope.To će biti dobar budući posao sa kojim možete unapredite kompaniju i samo poslovanje.

LJUBAV:Za sada mirujete.Kao da vam je dosta svega.Nemate jasnu predstavu šta da uradite.Imate susret sa osobom rođenom u znaku Ovan.Ta osoba vas podiže,ali ovde su češće svađe i nerazumevanje nego sama ljubav.Često ste rob strasti.

ZDRAVLJE:Problem sa venama,cirkulacijom.


RIBE

POSAO:Imate planove i ideje.Sačuvajte ih za sebe.Imate loše saradnike i okruženje koji hoće da vas ubede u suprotno.Poslušajte svoju intuiciju i neće biti greške.

LJUBAV:Otvoreni ste za ljubav.Četvrtak i petak dobar dan za slobodne koji žele novo poznanstvo.Početak nedelje dobar period za zauzete koji žele da uspostave bolji odnos sa stalnim partnerom.

ZDRAVLJE:Više imate problem sa lošim emocijama,depresijama,nego sa ozbiljnim fizičkim oboljenjima.

Pogledajte još