Kako smo ubili seks?

Forsiranje partnerke da radi nešto što joj nije prijatno

Ako ste pomislili da je dobar potez da isprobate novu pozu koju ste videli u nekom porniću - zaboravite to! Počnite sa nečim realističnijim.

Prijatnost za ženu uključuje dve stvari: pre svega treba da joj bude fizički prijatno, a to znači da neće biti oduševljena ako joj zatražite da noge stavi iznad glave. To znači i da joj verovatno neće biti prijatno u pozi koja muškarcu omogućava najdublju penetraciju.

Neke žene na taj način mogu osetiti bol. I drugo - ženi mora da bude i emocionalno prijatno.

Dakle, ako je tretirate kao da je porno zvezda, neće biti baš presrećna. To može uključivati ejakulaciju po njenom licu bez sporazuma, 'prljavi' razgovor koji ona smatra uvredljivim, udarci po guzi koji njoj nisu nimalo seksi, i uopšteno da je muškarac tretira kao seksualni objekat, a ne kao osobu.

(old_image)

Nemojte samo ležati na krevetu dok se ona zabavlja

Ako je za vreme seksa žena na muškarcu, muškarac bi se takođe trebao pomerati, makar malo. Može pomerati kukovima tako da se pokreti podudaraju u ritmu njenih.

Podizanjem kolena muškarac može da utiče na ugao pod kojim penis ulazi u vaginu, ili može dirati partnerkine grudi... Ni muškarci ne vole kad žena samo leži i ne pomera se dok su oni gore, a ona dole.

Previše agresivnosti

Naravno, neke žene uživaju u malo grubljem seksu ili stalno ili povremeno, ali ženama je seks nešto posebno i one vole kad se i muškarac ponaša kao da mu je to nešto posebno. To znači da nije poželjno energično i agresivno 'pumpati' bez njenog ohrabrenja, to znači da nema mesta za sebičnost i grubost u krevetu.

Ako želite da joj pokažete koliko ste muškarac i da joj pokažete svoju dominantnu stranu, učinite to brižno i pažljivo. Ovaj savet vredi bez obzira u kojoj ste pozi.


Stalno jedna te ista poza

Primenjivanje iste poze svaki put kad vodite ljubav i nije neki užitak, naravno, to ne znači da morate da isprobate sve poze iz Kama Sutre, ali malo varijacija može začiniti seksualni život. Čak i ako ste ekstremni ljubitelji poze kad je muškarac gore, i male izmene doneće vam mnogo uzbuđenja.

Izvor:24sata.rs

Pogledajte još