Otac ubijene manekenke: Moju Vladislavu je ubila sotona, a ne čovek

U razgovoru za televiziju “Pink” nesrećni otac nije krio detalje ovog brutalnog ubistva. U prvim danima posle tragedije, Darijan Musić je iglom urezao na telu pokojne Vladislave od ramena do malog prsta datum svog rođenja, kaže otac ubijene manekenke.

Patolog je rekao da nikada nije video tako unakaženo telo. Nema šta u njoj nije bilo slomljeno, izgubila je litar i po krvi, odvaljena joj je jetra – priča Edmund Červenko.

On kaže da je njegova kćerka dugo trpela Darijanova zlostavljanja:

I ranije ju je tukao i maltretirao. Savetovao sam je da je ostavi, da ga prijavi, ali je ona bila obuzeta strahom. Pretio joj je da će joj ubiti majku i sestru, i ona se plašila da će se njegove pretnje i obistiniti. Čekao ju je ispred zgrade, pretio joj…

U februaru ove godine, Darijan Musić nasrnuo je džipom na Edmunda i njegovu kćerku.

Bili smo u policiji, podneli smo krivičnu prijavu za pokušaj ubistva. Moja kćerka je rekla inspektorki sa kojom smo razgovarali:’Čućete za Darijana Musića! Zapamtite to ime!’ Međutim, inspektorka ga je posle pet minuta pustila…

Iznoseći detalje ovog monstruoznog zločina Edmund priznaje da prilikom identifikacije tela nije mogao da prepozna svoje dete.

Telo je bilo smrvljeno udarcima. Tukao ju je dok joj nije odvalio jetru. Patolog je rekao da je u tom trenutku, kad joj je odvaljena jetra, Vladislava već izgubila litar i po krvi. Rekao je da tako unakaženo telo nikada nije video – kaže otac.

Darijan je uhapšen dva dana posle ovog ubistva dok je pokušavao da se uloguje na svoj Fejsbuk profil.

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.