Vermezović: Završili sezonu na lep način!

"Nedostaje nam iskustvo igranja jakih i velikih utakmica. Ova ekipa bi uz malo više sreće imala tri-četiri boda više. Protiv Rubina smo videli jednu lepu utakmicu, otvorenu, sa mnogo šansi. Rubin se predstavio kao ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće", rekao je Vladimir Vermezović na konferenciji za novinare posle utakmice u Beogradu.

Na pitanje da li je Partizan oštećen za penal, kada je sredinom drugog poluvremena golman Rubina u šesnaestercu oborio Lazara Markovića, Vermezović je kazao da bi sudija to okarakterisao kao prekršaj da je bilo na sredini terena.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Rubin 1:1

"Mislim da bi sudija zaustavio igru da je prekršaj bio na sredini terena. Zašto ga nije svirao ne znam, verovatno nije hteo da pokvari igru, jer bi golman onda trebalo da dobije crveni karton", ocenio je Vladimir Vermezović.

Vermezović je čestitao igračima Rubina na prvom mestu u Grupi H i poželeo im sreću u daljem takmičenju u Ligi Evropa i ruskom prvenstvu.

On je, takođe, svojim fudbalerima čestitao na tituli jesenjeg prvaka Srbije i poželeo im srećnu Novu godinu i Božić.

Na pitanje ruskog novinara da li bi ovaj remi trebao da popravi finansijsku situaciju u klubu, Vladimir Vermezović je kazao da on nije čovek koji na to treba da odgovori.

"Posle svega što se dešavalo prethodnih par dana, treba odati priznanje igračima i ja im ovom prilikom odajem to priznanje i mislim da su završili sezonu na lep način. Da nam je neko ponudio tri boda u Ligi Evropa mi bismo to oberučke prihvatili, s obzirom na tradiciju prethodnih sezona", kazao je Vermezović.

Beta

Pogledajte još