Prvi glas Srbije: Ispala Snežana Vušović, kao i grudi specijalne gošće Jelene Tomašević

Prethodne finalne večeri muzički šou "Prvi glas Srbije" napustio je Nikola Planka i preostalo tačno 9 pevača koji su se večeras borili za ostanak. To su: Zoran Stanić, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Saška Janković, Sara Jovanović, Snežana Vušović, Mirna Radulović i Nevena Božović. Večerašnja tema je "Seksi veče", a takmičari su na binu izašli sa pesmom "Tonight I'm loving you".

U "Seksi večeri" Prvog glasa Srbije" žiriju i gledaocima prvo se predstavio Ivan Petrović. Iako za sebe kaže da je "svakoj mami dobar zet" on je uspeo da pokaže svoju seksi stranu pesmom "Koketa" Srđana Jula.

Snežana Vušović je zatim rekla da nije tip koji voli da zavodi ali je uspela da očara dva "policajca" na sceni i fenomenalno prenese atmosferu pesme "Mr. Sexobeat" Aleksandre Stan.

Da nisu sve seksi pesme brze, pokazao je Zoran Stanić pesmom "Wicked game" Krisa Ajzaka i, kao svoj najjači adut u zavođenju, naveo svoju kosu.

Publika je imala priliku da vidi zavodljivu varijantu jedne od najlepšh takmičarki. Sanja Dimitrijević naglasila je da voli kada muškarac zna da pleše a zatim pesmom "Momak za sve" grupe "Zana" podigla ritam takmičenja.

Sara Jovanović je svoju seksi stranu ispoljila Rijaninom pesmom "S&M". Pesma koja govori o seksualnim igrama nije postidela mladu pevačicu, već se ona odlično snašla u ovoj provokativnoj numeri. Aleksandra Radović poručila joj je da je sve bolja iz "lajva u lajv" i da je nju večeras ostavila bez teksta.

Boris Petrović odlučio se za pesmu "You can leave your hat on" Džo Kokera i poručio devojci na bini da može da skine sve sa sebe sem šešira. Mare je primetio da je Boris imao jasnu ideju šta da radi na bini sa devojkom koja je igrala pored njega, ali da nije smeo zbog publike i ostalih faktora. Vlado Georgiev dodao je kroz smeh da je igračica ukrala šou. Aleksandra Radović nadovezala se na njihovu šalu i dodala da je Vlado najverovatnije želeo da proveri donje i gornje lage igračice.

Mirna Radulović pokazala je nevaljalu stranu pesmom "Naughty girl" pevačice Bijonse. Vlado Georgiev rekao joj je da je otpevala besprekorno i da se odlično snašla sa plesačima.

Saška Janković rekla je da iz nje izbija kanal seksualnosti, a poljubac je uporedila sa dobrom čokoladom. U kabare stilu Pariza, Saška je predstavila pesmu "Lady marmelade" Kristine Agilere, Lil Kim, Maje i Pink.

Nevena je u kratkom snimku rekla da nju inteligencija najviše privlači, a zatim publici poručila da je "toksična" po muškarce pesmom "Toxic" Britni Spirs. Mare je Neveni rekao da je i ovu pesmu odlično otpevala, ali da je sada imala i vrhunsku energiju na sceni.

Jelena Tomašević nastupila je kao specijalna gošća "Prvog glasa Srbije" i otpevala svoju hit numeru "Okeani". Ipak, ono što je privuklo pažnju bila je omaška koja se dogodila pevačici. Naime, tokom nastupa Jeleni Tomašević je korset u dva navrata spao i videle su joj se grudi.

Snežana je otpevala pesmu "U inat prošlosti" Aleksandre Radović i pridružila se Ivanu Petroviću na "rupi". Ipak ni to nije bilo dovoljno za opstanak, pa je Aleksandra Snežu poslala kući.

(Blic - Nadlanu)

Pogledajte još